Työterveyslääkäri Kouvolan Lääkärikeskukseen

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Tule TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI Kouvolan Mehiläiseen
Työterveyslääkärinä kuulut työterveyden tiimiimme, jossa kehität ja viet asioita oikeaan suuntaan yhdessä muiden tiiminjäsenten kanssa. Sinulla on mahdollisuus käyttää luovuuttasi ja tuoda uutta ajattelua uusin näkökulmin. Tukea saat vastaavalta työterveyslääkäriltä sekä kollegoiltasi, kaikkea ei tarvitse ratkaista itse. Työssäsi voit hyödyntää tekoälyä hoidon vaikuttavuuden lisäämiseksi. Mehiläisessä on kehitetty vaikuttavia hoitomalleja, joihin on liitetty digitaalisia palveluita ja digitaalisia hoitopolkuja, joita yhdessä työterveystiimin kanssa toteutetaan. Näiden toteuttamiseen Sinä pääset mukaan.

Työterveyslääkärin työtä meillä voi tehdä palkkasuhteisena ja halutessasi muun työn voit tehdä ammatinharjoittajana. Jos ammatinharjoittajuus on vierasta niin ei hätää, autamme tässä alkuun, Sinun ei tarvitse olla asiantuntijana yrittäjyydessä. Käydään läpi erilaiset vaihtoehdot, jotka tulevat kyseeseen Sinun kohdallasi. Työaika voidaan sopia sillä työmäärällä, mikä sopii Sinun elämäntilanteeseesi. Henkilöstöedut Mehiläisellä ovat kattavat, kuten alennukset yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista sekä Mehiläisen asiakasedut omista palveluistamme. Palkkasuhteiseiselle tarjotaan lisäksi liikunta- ja kulttuurietu sekä kattava työterveyshuolto.

Kouvolan yksikössä toimii noin 70 ammatinharjoittajaa sekä noin 30 työntekijää. Eri alojen osaamista on saatavilla helposti konsultoiden tai kahvipöytäkeskusteluna, koulutuksia meillä järjestetään Mehiläisen sekä yksiköiden toimesta ja niihin voi osallistua oman mielenkiinnon mukaan. Koulutuksissa on mahdollisuus päästä keskusteluun mukaan, tutustua kollegoihin sekä vaikuttaa oman työnsä sisältöön.

Tästä linkistä pääsee Kouvolan Mehiläisen sekä Kouvolan esittelyyn: https://lnkd.in/davaudSM

Millaisia odotuksia Sinulla on töiden suhteen? Sovitaan tapaaminen, niin käydään asioita tarkemmin läpi.

Susanna Wallius, resurssipäällikkö
p. 0504326467, susanna.wallius@mehilainen.fi

www.mehilainen.fi
Mehiläinen on merkittävä terveyspalveluiden tuottaja sekä työllistäjä kansallisesti Suomessa sekä paikallisesti Kouvolassa, mutta myös ulkomainen kasvu jatkuu voidaksemme tarjota vaikuttavia malleja hoidon toteuttamiseen myös kansainvälisesti.
Etusivu - Kouvolan kaupunki
Kouvola on reilu 80 000 asukkaan kaupunki. Palvelut ovat helposti saatavilla ja siirtymiset käyvät nopeasti, jolloin aikaa jää muuhunkin kuin matkustamiseen. Harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset aikuisille ja lapsille. On mahdollisuus lentämisestä ja laskuvarjohyppäämisestä badeliin, jääkiekosta muskariin. Asukkaiden viihtymiseen on panostettu lähivuosina paljon, ja se myös näkyy. Viimeisimpänä rakenteilla ovat olleet luontopolut mm. Niskalaan ja Kalalammelle.

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Mehiläinen Kouvolan juuret ovat paikallisessa lääkäriasemassa, joka siirtyi Mehiläisen omistukseen 2011. Mehiläinen Kouvola tarjoaa erittäin monipuolisia lääkäripalveluja Kouvolan alueella. Henkilökuntamme neuvoo ja auttaa sinua saamaan mahdollisimman oikea aikaista ja hyvää hoitoa. Palveluksessasi on yli 70 ammatinharjoittajaa ja muuta asiantuntijaa.

Kauppamiehenkatu 4, 45100 Kouvola

Lisätietoja

Wallius, Susanna
0504326467

Hae tätä paikkaa