Työterveyslääkäri Kouvolan Lääkärikeskukseen

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme työterveyslääkäriä Mehiläisen Työelämäpalveluihin Kouvolaan

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Meillä voit toimia työterveyslääkärinä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana, koko- tai osapäiväisesti oman elämäntilanteesi mukaan.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä. Hyvässä ilmapiirissä ja osaavien tiimien kanssa työ on antoisaa.

Mikäli olet yleislääkäri ja olet kiinnostunut suorittamaan työterveyshuollon pitkän kurssin, tuemme opintojasi mielellämme. Meillä toimii myös työterveyden akatemia, minkä mukana voit kouluttautua työterveyden erikoislääkäriksi.

Odotamme sinulta:
- kiinnostusta työterveysasioihin, mahdollisesti erikoislääkärin tutkintoa tai kiinnostusta erikoistumiseen
- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- markkinoiden edistyksellisimmät työterveyshuollon palvelumallit sekä työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen - yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Mehiläinen Kouvolan juuret ovat paikallisessa lääkäriasemassa, joka siirtyi Mehiläisen omistukseen 2011. Mehiläinen Kouvola tarjoaa erittäin monipuolisia lääkäripalveluja Kouvolan alueella. Henkilökuntamme neuvoo ja auttaa sinua saamaan mahdollisimman oikea aikaista ja hyvää hoitoa. Palveluksessasi on yli 70 ammatinharjoittajaa ja muuta asiantuntijaa.

Kauppamiehenkatu 4, 45100 Kouvola

Lisätietoja

Wallius, Susanna
0504326467

Hae tätä paikkaa