Työterveyslääkäri Kielotien lääkärikeskukseen

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Vantaan Kielotien Mehiläiseen

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Mehiläinen Kielotie kaipaa joukkoonsa työterveyshuollon erikoislääkäriä tai työterveyteen erikoistuvaa lääkäriä, jonka urapolkua voimme yhdessä lähteä rakentamaan. Haluamme panostaa yhteiseen onnistumiseen, sillä meillä on elämä tehtävänä. Pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisia työtehtäviä sekä hyvän asiakaskunnan ja kuulemme mielellämme toiveitasi näihin liittyen. Elämäntilanteesi huomioiminen on meille tärkeää ja näin ollen voit työskennellä meillä palkkasuhteisena tai ammatinharjoittajana joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Yksikössämme työskentelee moniammatillinen tiimi, joka on tukenasi päivittäin. Toimivat tukipalvelumme, kuten esimerkiksi Mehidoc-sovellus mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen.

Mehiläinen Vantaa Kielotie muuttaa alkuvuodesta 2022 uuteen, upeaan kiinteistöön erinomaiselle sijainnille Tikkurilan juna-aseman kupeeseen. Uudet suuret ja nykyaikaiset tilat tulevat mahdollistamaan kokonaisvaltaiset terveyspalvelut Vantaan alueen asiakkaille. Saman lääkärikeskuksen alta tulee löytymään kattavat lääkärikeskus- ja työelämäpalvelut sekä Urheilu Mehiläisen ja Hammas Mehiläisen osaajat. Ensimmäistä kertaa asiakkaiden on mahdollista päästä Tikkurilassa myös magneettitutkimukseen.

Pyrimme tiiviiseen yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa ja monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Meille on tärkeää löytää juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja haluamme yksikön vastuuhenkilöiden kanssa toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan yksikköömme ja keskustelemaan eri uramahdollisuuksista! Odotamme jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja:
Resurssipäällikkö Riina Mattila, puh. 0509111557/riina.mattila@mehilainen.fi.

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Mehiläinen Kielotie on toiminut Vantaalla Tikkurilan Grandin kulmassa vuodesta 1984 tarjoten kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut yksityis- ja työterveysasiakkaille. Palveluihimme kuuluvat mm. kirurgiset toimenpiteet, tähystykset, laserhoidot,astma- ja allergiaohjaus,SUP ja UVB valohoidot, diabetesneuvonta ja matkailijan rokotukset lapsille ja aikuisille. Mehiläinen Kielotien tarjoaa monipuoliset kuvantamispalvelut (röntgen-, mammografia- ja ultraäänitutkimukset) ja laboratoriopalvelut mm. ENMG, rasitus-EKG, spirometria ja yöunipolygrafia. Fysioterapia tarjoaa fysikaalisia hoitoja, ohjausta, kuntotestejä ja lymfaterapiaa. Yleislääkäripäivystys mahdollistaa nopean hoitoonpääsyn ilman ajanvarausta lääkärikeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Yleislääkäripäivystyksessä hoidamme tapaturmat ja äkilliset sairastumiset nopeasti ja joustavasti kokeneiden lääkäreidemme ja hoitajiemme toimesta.

Kielotie 7 A
01300
Vantaa

Lisätietoja

Mattila, Riina
0509111557

Hae tätä paikkaa