Työterveyslääkäri, erikoistuva työterveyslääkäri Lohjan Mehiläiseen

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Lohjan lääkärikeskukseen

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ TAI ERIKOISTUVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Mehiläinen Lohja kaipaa joukkoonsa työterveyslääkäriä tai erikoistumisesta kiinnostunutta lääkäriä, jonka urapolkua voimme yhdessä lähteä rakentamaan. Haluamme panostaa yhteiseen onnistumiseen, sillä meillä on elämä tehtävänä. Pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisia työtehtäviä sekä hyvän asiakaskunnan ja kuulemme mielellämme toiveitasi näihin liittyen. Elämäntilanteesi huomioiminen on meille tärkeää ja näin ollen voit työskennellä meillä palkkasuhteisena tai ammatinharjoittajana, joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti sekä myös etätyöskentely on meillä mahdollista. Toimivat tukipalvelumme, kuten esimerkiksi Mehidoc-sovellus, mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen.

Toimimme Lohja, Nummela ja Karkkila alueella ja haluamme kuulla, mikä toimipiste sinulle olisi mieluisin. Asiakastyytyväisyys ja henkilöstöviihtyvyys on huipputasolla. Meillä työskentelee työterveyshuollon moniammatillinen tiimi, joka huolehtii ennaltaehkäisevän työterveyshuoltopalvelun toteutuksesta asiakasyrityksissämme sekä laaja erikoislääkärien vastaanotto.

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.
Meillä on työterveyshuollon koulutusoikeudet, joten voit hakeutua myös erikoistumaan meille.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä. Hyvässä ilmapiirissä ja osaavien tiimien kanssa työ on antoisaa.

Tutustu Mehiläisen työterveyshuollon erikoislääkärikoulutusohjelmaan!
https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat/laakarit/erikoistuminen-tyoterveyshuoltoon
https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat/laakarit/yksityislaakariksi-mehilaiseen

Täällä tehdään töitä hyvällä yhteistyöllä ja yhteen hiileen puhaltaen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoomme!

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää!
Vastaava työterveyslääkäri Tytti Leino p. 040 648 1885 / tytti.leino@mehilainen.fi
Resurssipäällikkö Mari Vuorensola p. 040 172 1593 / mari.vuorensola@mehilainen.fi
Lisätietoa työterveyshuoltoon erikoistumisesta Mehiläisessä: ttherikoistuminen@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Mehiläinen Lohja on tuttu ja turvallinen lääkärikeskus aivan Lohjan keskustassa. Vastaanottavia lääkäreitä on noin 60. Erikoisaloista on edustettuina muun muassa työterveyshuolto, gynekologia, ihotaudit, kirurgia, pediatria, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, neurologia, ortopedia, sisätaudit, psykiatria ja yleislääketiede. Lääkärit tekevät toimipisteessämme myös pieniä toimenpiteitä kuten haavojen ompelua ja luomen poistoja. Palveluihimme kuuluvat myös laboratoriopalvelut, röntgen-, ultraääni-, mammografia-, hermorata(ENMG)-, kuulo-, sydämen rasitustutkimukset ja vuorokausiverenpainemittaukset. MRI-rekka käy toimipisteessämme kerran viikossa.

Laurinkatu 34
08100
Lohja

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Hae tätä paikkaa