Työterveyslääkäreitä ja yleislääkäri Hus työterveyshuoltoon

Haemme HUS työterveyshuoltoon eri pisteisiin osa- tai kokoaikaisia TYÖTERVEYSLÄÄKÄREITÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tarpeita on seuraavissa pisteissä:

- Tammisaari 1-3 pv/vko, ruotsin kieltä osaava, myös etätyönä voi tehdä.
- Lohja 3-5pv/vko
- Peijas 5 pv/vko
- Helsinki 5pv/vk
- Jorvi 3-5pv/vko

Lisäksi Peijaksen pisteeseen Tikkurilassa haussa myös YLEISLÄÄKÄRI.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. Työterveyslääkärihauissa on ensisijalla työterveyshuollon erikoislääkäri, mutta myös esimerkiksi erikoistuja, jolla on pitkä kurssi suoritettu voi tulla kyseeseen. Yleislääkärihakuun toivotaan kokemusta tai halua työterveyshuollon pariin. Potilastietojärjestelmä Hus työterveyshuollossa on Acute, jonka osaaminen katsotaan eduksi.

Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!


Yksikön tiedot

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen lakisääteisen ennaltaehkäisevän työterveyshuollon ja yleislääkäritasoista ajanvarauksella tapahtuvaa sairaanhoitoa painottuen työstä johtuviin tai työkykyyn pitkäaikaisesti vaikuttaviin sairauksiin. HUS-Työterveys toimii moniammatillisina tiimeinä kahdeksalla työterveysasemalla. Tavoitteena on tukea ja edistää kokonaisvaltaisesti -työntekijöiden terveyttä -työntekijöiden työkykyä työuran aikana -työympäristöjen terveellisyyttä ja turvallisuutta

Lisätietoja

Rasilainen, Kasperi

Haartmaninkatu 1
00270
Helsinki

Hae tätä paikkaa