Työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollossa toimivia yleislääkäreitä Turun seudun toimipisteisiimme

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.Etsimme TYÖTERVEYSLÄÄKÄREITÄ ja TYÖTERVEYSHUOLLOSSA TOIMIVIA YLEISLÄÄKÄREITÄ Turun seudun toimipisteisiimme

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Meillä voit toimia joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Voit työskennellä joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, joustavasti omaan tilanteeseesi sopivan työmäärän puitteissa.

Meille voit tulla myös erikoistumaan työterveyshuoltoon. Lue lisää:
https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat/laakarit/erikoistuminen-tyoterveyshuoltoon
https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat/laakarit/yksityislaakariksi-mehilaiseen

Olisi hienoa kuulla odotuksistasi ja toiveistasi ja kertoa lisää työyhteisöstämme ja työskentelystä meillä. Sovitaan tapaaminen, niin käydään asioita tarkemmin läpi.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja, Mehiläinen Työelämäpalvelut Turun seutu, Jarkko Mäkelä, jarkko.makela@mehilainen.fi, puh. 040 709 1022

Vastaava työterveyslääkäri Turku Kauppiaskatu ja Lieto, Teija Raatikainen, teija.raatikainen@mehilainen.fi, puh. 050 440 9680

Vastaava työterveyslääkäri Turku Neo , Kaarina, Parainen, Eija Laasonen, eija.laasonen@mehilainen.fi, puh. 040 581 9878

Vastaava työterveyslääkäri Salo ja Paimio, Marko Kaleva, marko.kaleva@mehilainen.fi, puh. 010-414 5950/040-5367768

Vastaava työterveyslääkäri Raisio, Minna Talvio, minna.talvio@mehilainen.fi, puh. 040 7271620

Resurssipäällikkö Sonja Laurén
sonja.lauren@mehilainen.fi, puh. 040 629 0129

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Lauren, Sonja
0406290129

Hae tätä paikkaa