Työterveys- ja yleislääkäreitä Porvoon ja Loviisan Mehiläisen lääkärikeskuksiin

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Porvoon ja Loviisan Mehiläisen lääkärikeskuksiin

TYÖTERVEYS- JA YLEISLÄÄKÄREITÄ

Porvoon ja Loviisan Mehiläiset kaipaavat joukkoonsa työterveyshuollon erikoislääkäreitä tai työterveyteen erikoistuvia lääkäreitä. Meille voit hakea lääkäriksi myös, jos työterveyslääkärin työ voisi olla unelmiesi ammatti. Autamme​ sinua urapolkusi rakentamisessa. Voit olla myös yleislääkäri, joka haluaa olla mukana pitämässä huolta työikäisestä väestöstämme.

Meillä Mehiläisellä haluamme toteuttaa parasta terveydenhuoltoa hyvässä työyhteisössä ja meillä on halu panostaa yhteiseen onnistumiseen, sillä meillä on elämä tehtävänä. Meillä voit toimia työterveyslääkärinä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Meille henkilökunnan hyvinvointi on tärkeää ja siksi työmääräsi voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen, riippuen omasta elämäntilanteestasi. Työtä on mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä hyvän ja monipuolisen asiakaskunnan. Työterveyslääkärin asiakaskokonaisuus voidaan rakentaa toiveitasi kuunnellen. Tukipalvelumme ovat työsi tukena, kuten esimerkiksi Mehidoc-sovellus, joka mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen sähköisten työkalujemme käyttöön ja tukea on helposti saatavilla myös työsi aloituksen jälkeen. Meillä Mehiläisellä järjestetään myös säännöllisesti koulutuksia.

Porvoon yksikkömme on viihtyisä ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa asiassa kuin asiassa. Työterveyshoitajamme ovat kokeneita ja sitoutuneita hoitamaan yritysasiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä tehdään moniammatillista tiimityötä hyvässä yhteishengessä. Porvoon Mehiläisellä on laaja erikoisalatarjonta sekä laajat laboratorio- ja kuvantamisen palvelut. Alueen ainut yksityinen leikkaussali löytyy meiltä ja teemme päiväkirurgisia toimenpiteitä laajasti. Tiloissamme on tarjolla myös Hammas Mehiläisen palvelut.

Suomen parhaaksi sanotun pikkukaupungin Loviisan Mehiläinen henkii merellistä ja retroa tunnelmaa. Loviisan asema on pieni, mutta vilkas. Toimitilamme sijaitsevat Loviisan keskustassa, vain kivenheiton päästä mereltä. Pienen kaupungin etuihin kuuluvat myös hyvät pysäköintimahdollisuudet sekä lähellä oleva viihtyisä kahvila sekä lounasruokala. Loviisalaisia yritysasiakkaita ovat hoitamassa kaksi työterveyslääkäriä, yleislääkäri, kokeneet työterveyshoitajat, fysioterapeutti sekä palveluneuvoja. Loviisan Mehiläisellä on myös kattavat laboratoriopalvelut.

Olitpa sitten kiinnostunut työterveyshuollosta tai yleislääketieteestä, olemme valmiita neuvottelemaan juuri sinun näköisesi työtarjouksen. Olemme joustava yhteistyökumppani ja työnantaja, joten käydään yhdessä keskustelua siitä, mitä oikeasti odotat uraltasi ja jokapäiväisestä työstäsi.

Jos innostuit meistä ja haluat kuulla mahdollisuuksistamme lisää, ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen sinulle sopivaan yksikköön. Rakennetaan yhdessä yksikön vastuuhenkilöiden kanssa sinulle sopiva paketti ja sinun näköisesi urapolku. Odotamme jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja:

Resurssipäällikkö, Sylvia Laurén, puh. 040 671 3316 | sylvia.lauren@mehilainen.fi

Yksikönjohtaja, Elina Rautaporras, 040 735 5005 | elina.rautaporras@mehilainen.fi

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Tarjoamme ajanvarauksella monipuoliset yleislääkäri-, erikoislääkäri- ja muiden terveydenhuoltoalan asiantuntijoiden palveluita, diagnostiikkapalveluita sekä päiväkirurgisia leikkauksia. Sairaalassa tehdään monipuolisesti eri erikoisalojen leikkauksia. Teemme tällä hetkellä ortopedisia leikkauksia, yleiskirurgisia leikkauksia sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien leikkauksia aikuisille ja lapsille. Sairaalassamme tehdään myös mahasuolikanavan tähystystutkimukset.

Näsin Koulukatu 2
06100
Porvoo

Lisätietoja

Laurén, Sylvia

Hae tätä paikkaa