Työterveys- ja yleislääkäreitä Hus työterveyshuoltoon

Haemme HUS työterveyshuoltoon Helsingin Meilahden, Espoon Jorvin, ja Tammisaaren pisteisiin osa- tai kokoaikaisia TYÖTERVEYSLÄÄKÄREITÄ vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi haussa osa- tai kokoaikainen YLEISLÄÄKÄRI Vantaan Tikkurilaan.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. Työterveyslääkärihauissa on ensisijalla työterveyshuollon erikoislääkäri, mutta myös esimerkiksi erikoistuja, jolla on pitkä kurssi suoritettu voi tulla kyseeseen. Yleislääkärihauissa toiveena on aiempi kokemusta työterveyshuollosta. Potilastietojärjestelmä Hus työterveyshuollossa on Acute, jonka osaaminen katsotaan eduksi.

Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä!


Yksikön tiedot

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen lakisääteisen ennaltaehkäisevän työterveyshuollon ja yleislääkäritasoista ajanvarauksella tapahtuvaa sairaanhoitoa painottuen työstä johtuviin tai työkykyyn pitkäaikaisesti vaikuttaviin sairauksiin. HUS-Työterveys toimii moniammatillisina tiimeinä kahdeksalla työterveysasemalla. Tavoitteena on tukea ja edistää kokonaisvaltaisesti -työntekijöiden terveyttä -työntekijöiden työkykyä työuran aikana -työympäristöjen terveellisyyttä ja turvallisuutta

Lisätietoja

Rasilainen, Kasperi

Haartmaninkatu 1
00270
Helsinki

Hae tätä paikkaa