HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Terveysneuvonnan lääkäri Länsi-Pohjan alueelle

Haemme Länsi-Pohjan alueelle osa- tai kokoaikaista terveysneuvonnan lääkäriä

Voimme räätälöidä työviikon pituuden ja työajat omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi sekä halutessasi sisällyttää työviikkoon hieman etätyötä. Maksamme työstä kilpailukykyisen korvauksen. Etsimme pitkäaikaisesti sitoutuvaa henkilöä, joka pystyy työskentelemään alueella 10-100% työpanoksella. Työnkuva sisältää terveysneuvonnan sektorityötä eli muun muassa äitiysneuvolaa, lastenneuvolaa, koululaistarkastuksia, opiskelijaterveydenhuoltoa ja maahanmuuttajaterveydenhuoltoa.

Länsi-Pohjan ulkoistuksemme alueella sijaitsee kolme terveyskeskusta, joiden lääkärivahvuus on yhteensä noin 30. Kaikissa terveyskeskuksissamme on koulutusoikeudet ja mahdollisuus suorittaa erikoistumispalveluita. Terveyskeskuksissa toimii vuodeosasto sekä virka-aikainen päivystys/kiirevastaanotto & saatavilla on vahva seniorituki. Potilastietojärjestelmä on Pegasos.

Alueella voit majoittua kauttamme edullisesti ja kulkuyhteydet sekä lentäen että junalla ovat erinomaiset.

Tutustuthan Suomen suurimpaan SOTE-ulkoistukseen tästä: www.mehilainenlansipohja.fi

”Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on Kemin, Tornion, Keminmaan, Simon ja Mehiläisen perustama yhteisyritys, joka vastaa Meri-Lapin alueen perusterveydenhuollon- ja erikoissairaanhoidonpalveluista. Yhteisyrityksen palveluiden piirissä on yli 60 000 asukasta. Ulkoistuksen kesto on 15 vuotta.”

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta!


Lisätietoja

Rauma, Outi

Hae tätä paikkaa