Silmätautien erikoislääkäri Leppävaaran lääkärikeskukseen

Haemme Leppävaaran lääkärikeskukseen

SILMÄLÄÄKÄRIÄ

Lääkärikeskus Mehiläinen Leppävaara on monipuolisia terveydenhoitopalveluja tarjoava yksikkö. Yksikössämme toimii lähes 100 lääkäriä ja muuta terveydenhuollon asiantuntijaa. Silmälääkärillä on käytössä laadukkaat työvälineet sekä muut edistykselliset työkalut kuten Mehidoc-sovellus mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen. Voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa.

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää!

Lisätietoja:
Resurssipäällikkö Mari Vuorensola, mari.vuorensola@mehilainen.fi, 040 1721593
Mehiläisen silmätautien vastuulääkäri Petri Jalli, petri.jalli@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Täyden palvelun lääkärikeskus Mehiläinen Leppävaara tarjoaa monipuolisia terveyspalveluita kaiken ikäisille helposti ja nopeasti. Leppävaaran lääkärikeskus sijaitsee Leppävaaran asemalla Kauppakeskus Sellon välittömässä läheisyydessä, Panorama Towerin 4. kerroksessa. Panorama Tower on korkea rakennus kauppakeskuksen ja Kehä 1:n välissä. Sisääntulo Pamorama Towerissa sijaitsevan Cafe Panorama -kahvilan viereisestä ovesta. Lääkärikeskus on rakennuksen neljännessä kerroksessa.

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Hevosenkenkä 3
02600
Espoo

Hae tätä paikkaa