Silmälääkäri Synsam Hyvinkäälle

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Synsam Hyvinkäälle

SILMÄLÄÄKÄRIÄ

Silmien hyvinvoinnin markkina kasvaa Suomessa yhä suuremman osan ikääntyvästä väestöstä kaivatessa tukea silmien terveydestä huolehtimiseen sekä näkökyvyn ylläpitoon. Mehiläisellä on yli 60 toimipistettä ja laajalti silmälääkäritoimintaa useimmissa toimipisteissä. Lääkärikeskuspuolen lisäksi Mehiläinen ja optisen vähittäiskaupan ketju Synsam ovat aloittaneet yhteistyön, joka tuo Mehiläisen silmälääkärivastaanotot Synsamin 50 toimipisteeseen.

Etsimme toiminnan kasvaessa uusia silmälääkäreitä täydentämään silmälääkäreiden vastaanottotarjontaamme Synsamin optikkoliikkeissä. Olitpa sitten kokenut silmälääkäri tai erikoistumisen loppuvaiheessa oleva, niin olethan yhteydessä ja mietitään yhdessä sinulle sopivin ja mielekkäin työ Mehiläisessä. Voit työskennellä niin yksityisenä elinkeinonharjoittajana, oman yhtiön kautta kuin OmaPartnersin osakkaana.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Potilaita virtaa työterveyshuollosta, yksityisvastaanotoilta sekä vakuutuksen kautta. Yhteistyö Mehiläisen lääkärikeskuksen kanssa antaakin mahdollisuuden olla osana tekemässä potilaan kokonaisvaltaista hoitoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jatketaan keskusteluja!

Lisätietoja: Henna Pasanen, puh. 045 343 2345 tai henna.pasanen@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Lisätietoja

Pasanen, Henna
0408423109

Hae tätä paikkaa