Silmälääkäri Jyväskylän Synsam toimipisteeseen

Haemme Jyväskylän Synsam-toimipisteeseen

SILMÄLÄÄKÄRIÄ

Silmien hyvinvoinnin markkina kasvaa Suomessa yhä suuremman osan ikääntyvästä väestöstä kaivatessa tukea silmien terveydestä huolehtimiseen sekä näkökyvyn ylläpitoon. Mehiläisellä on yli 60 toimipistettä ja laajalti silmälääkäritoimintaa useimmissa toimipisteissä. Lääkärikeskuspuolen lisäksi Mehiläinen ja optisen vähittäiskaupan ketju Synsam ovat aloittaneet yhteistyön, joka tuo Mehiläisen silmälääkärivastaanotot Synsamin 30 toimipisteeseen.

Etsimme toiminnan kasvaessa nyt uusia silmälääkäreitä täydentämään silmälääkäreiden vastaanottotarjontaamme Synsamin optikkoliikkeissä. Olitpa sitten kokenut silmälääkäri tai erikoistumisen loppuvaiheessa oleva silmälääkäri, niin olethan yhteydessä ja mietitään yhdessä sinulle sopivin ja mielekkäin työ Mehiläisessä. Voit työskennellä niin yksityisenä elinkeinonharjoittajana, oman yhtiön kautta kuin OmaPartnersin osakkaana.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Ammattitaito, asenne ja auttamisen halu ovat asioita, jotka kuvaavat työyhteisöämme mielestämme hyvin.
Jyväskylän Synsam liike sijaitsee vain n. 100m Jyväskylän Mehiläisen lääkärikeskuksesta.

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää!

Resurssipäällikkö Mari Vuorensola, puh. 040 172 1593, mari.vuorensola@mehilainen.fi
Yksikön johtaja Mila Korhonen, puh. 050 539 9399, mila.korhonen@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Hae tätä paikkaa