Radiologian kouluttajalääkäri Kemiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan

Haemme Länsi-Pohjan keskussairaalaan kuvantamisen yksikköön RADIOLOGIAN KOULUTTAJALÄÄKÄRIÄ.

Mehiläinen Länsi-Pohjassa on nyt paikka avoinna radiologian kouluttajalääkärille. Työsuhteen aloitus, kesto ja palkkaus sopimuksen mukaan. Etälausuntomahdollisuus on myös järjestettävissä.

Kuvantamisen yksikössä tehdään radiologisten tutkimusten ja toimenpiteiden lisäksi KNF-, KFL- ja isotooppitutkimuksia. Uusi TT-laite on otettu käyttöön lokakuun lopussa 2019 ja magneettilaite on päivitetty vuosi sitten. Osastolla toimii myös ympärivuorokautinen päivystys.  Vuosittain osastolla tehdään noin 40 000 tutkimusta / toimenpidettä.

Länsi-Pohjassa radiologian osaston keskeiset toimintaperiaatteet ovat yhteistyö eri yksiköiden kanssa, ammattitaitoinen kuvantaminen sekä turvallisuus säteilynkäytössä ja tietosuojassa.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on Kemin, Tornion, Keminmaan, Simon ja Mehiläisen perustama yhteisyritys, joka vastaa Meri-Lapin alueen perusterveydenhuollon- ja erikoissairaanhoidonpalveluista. Palvelutuotanto on jaettu kuuteen palvelulinjaan, jotka ovat kiireellinen hoito, vastaanottopalvelut, sairaanhoidon palvelut, kuntoutus, sairaanhoidon tukipalvelut ja suun terveydenhuolto. Yhteisyrityksen palveluiden piirissä on yli 60 000 asukasta. Ulkoistuksen kesto on 15 vuotta.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on yksi alueensa, Meri-Lapin, suurimpia työnantajia. Perämeren ympäristö ja läheinen Lappi tarjoavat vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon kauniissa luonnossa. Sairaalamme on savuton työpaikka. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva todistus tartuntatautilain (1227/2016, TTL) 48 § mukaisista rokotuksista.

Otathan yhteyttä, mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta!

Lisätietoja radiologian kouluttajalääkärin tehtävästä antaa Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n linja- ja myyntijohtaja, erikoislääkäri Pekka Taipale, p. 040 191 2541, pekka.taipale@mehilainen.fi.

Tervetuloa moniammatilliseen tiimiimme!Lisätietoja

Jokikokko, Sini

Hae tätä paikkaa