HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Radiologian erikoislääkäri Porin lääkärikeskukseen

Haemme Mehiläisen Porin lääkärikeskukseen

RADIOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Ammattitaito, asenne ja auttamisen halu ovat asioita, jotka kuvaavat työyhteisöämme mielestämme hyvin.

Tahdomme tarjota sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Moniammatillinen tiimi sekä kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Odotamme sinulta:
- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- digitaaliset työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön
- kilpailukykyisen palkan/palkkion.

Ota yhteyttä, niin kerron sinulle lisää!

Resurssipäällikkö Iiro Pullinen, puh. 040 670 6230, iiro.pullinen@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Mehiläinen Pori on täyden palvelun lääkärikeskus. Mehiläinen Pori tarjoaa yleislääkäri- ja työterveyslääkäripalvelut sekä erikoislääkäripalvelut (fysiatria, gastroenterologinen kirurgia, gynekologia, ihotaudit, kardiologia, keuhkosairaudet ja allergologia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, lastentaudit, ortopedia, psykiatria, sisätaudit, urologia). Yksikön sairaalassa tehdään monipuolisesti eri erikoisalojen leikkauksia, kuten ortopedisia leikkauksia, yleiskirurgisia leikkauksia sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien leikkauksia aikuisille ja lapsille, silmälääkäreiden suorittamia luomien korjausleikkauksia sekä kaihileikkauksia. Sairaalassamme tehdään myös mahasuolikanavan tähystystutkimukset. Lisäksi laboratorio-, röntgen- ja magneettitutkimukset ovat mahdollisia toimipisteessä.

Lisätietoja

Pullinen, Iiro

Kuninkaantie 3
28130
Pori

Hae tätä paikkaa