Radiologian erikoislääkäreitä ja erikoistuvia lääkäreitä Kemiin Länsi-Pohjan keskussairaalaan

Haemme Länsi-Pohjan keskussairaalaan RADIOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄREITÄ SEKÄ ERIKOISTUVIA LÄÄKÄREITÄ.

Mehiläinen Länsi-Pohjassa on nyt muutama paikka avoinna radiologian erikoislääkärille sekä erikoistuvalle lääkärille. Työsuhteen aloitus ja kesto sopimuksen mukaan.

Länsi-Pohjan keskussairaalan radiologian osastolla tehdään tavanomaisten röntgentutkimusten lisäksi tietokonetomografia-, ultraääni- ja magneettitutkimuksia, kuvantaohjattujaa toimenpiteitä sekä sepelvaltimokuvauksia ja sydäntahdistimien asennuksia. Osastolla toimii myös ympärivuorokautinen päivystys.  Vuosittain osastolla tehdään noin 40 000 tutkimusta / toimenpidettä.

Länsi-Pohjassa radiologian osaston keskeiset toimintaperiaatteet ovat yhteistyö eri yksiköiden kanssa, ammattitaitoinen kuvantaminen sekä turvallisuus säteilynkäytössä ja tietosuojassa.

Tarjoamme erikoislääkäreille mielenkiintoisia uramahdollisuuksia dynaamisessa ja ketterästi toimivassa työskentely-ympäristössä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä erikoisalakohtaisesti toiveiden mukaan ja sairaalassamme on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään Suomen ainutlaatuisinta terveydenhuoltoa.

Länsi-Pohjan keskussairaalassa sekä kaikilla alueemme terveyskeskuksilla on yliopiston koulutusoikeudet, joten meillä voit suorittaa erikoistumisjaksoja erittäin kattavasti. Voit suorittaa joustavasti tk-palvelujakson alueen terveyskeskuksissa sekä sairaalapalvelut Länsi-Pohjan keskussairaalassa saman työnatajan alaisuudessa, työsuhdetta katakaisematta. Kouluttajalääkäreitä ja kokeneita kollegoita on sekä sairaalassa että jokaisessa terveyskeskuksessamme. Perehdytykseen on nimetty oma lääkäri.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on Kemin, Tornion, Keminmaan, Simon ja Mehiläisen perustama yhteisyritys, joka vastaa Meri-Lapin alueen perusterveydenhuollon- ja erikoissairaanhoidonpalveluista. Palvelutuotanto on jaettu kuuteen palvelulinjaan, jotka ovat kiireellinen hoito, vastaanottopalvelut, sairaanhoidon palvelut, kuntoutus, sairaanhoidon tukipalvelut ja suun terveydenhuolto. Yhteisyrityksen palveluiden piirissä on yli 60 000 asukasta. Ulkoistuksen kesto on 15 vuotta.

Otathan yhteyttä, mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta!

Lisätietoja tehtävistä antaa radiologian ylilääkäri Elias Vaattovaara p. 0406312869.

Tervetuloa moniammatilliseen tiimiimme!


Lisätietoja

Jokikokko, Sini

Hae tätä paikkaa