Psykiatrian vastuulääkäri

Oletko kiinnostunut mielenterveyspalveluiden rakentamisesta? Tule psykiatrian vastuulääkäriksi Mehiläisen yksityisiin terveyspalveluihin!

Tehtävässä saat mahdollisuuden osallistua näköalapaikalta johtavan, dynaamisen ja kasvavan terveydenhuollon yrityksen vaikuttavien mielenterveyspalveluiden toimintaan ja alan kehittämiseen. Panostamme Mehiläisessä voimakkaasti mielenterveyspalveluiden laatuun. Psykiatrian, psykoterapia- ja muiden mielenterveyspalveluiden oikea-aikainen saatavuus, ajanmukaiset vastaanottomahdollisuudet ja hoidon vaikuttavuuden mittarointi ovat kehityksen keskiössä. Mehiläinen sai joulukuussa 2020 toteutetun Kompin yrityskaupan myötä noin 250 psykoterapeuttia ja muuta mielenterveyden asiantuntijaa vahvistamaan palveluitaan. Yhdistymisen jälkeen matka jatkuu Komppi Mehiläisen nimen alla.

Psykiatrian vastuulääkärinä olet keskeisessä roolissa johtamassa mielenterveyspalveluiden rakennustyötä osallistuen avaintekijöiden rekrytointiin, uusien palveluiden lanseeraamiseen, toimintamallien jalkauttamiseen, ammattilaisten koulutukseen, viestintään sekä palveluiden myyntityöhön. Sinulla on tärkeä koordinoiva rooli mielenterveyden ammattilaisten työn organisoinnissa ja yhteisöllisyyden rakentamisessa. Keskeinen osa tehtävääsi on vastata mielenterveyspalveluiden lääketieteellisistä kysymyksistä tiiviissä yhteistyössä toimialan lääketieteellisen johdon kanssa. Vastuutehtävä on osa-aikainen, mikä mahdollistaa myös oman vastaanoton pitämisen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Psykiatrian alan erikoislääkärin oikeuksia ja kehittämismyönteistä toimintaotetta
- Kokemusta ja aiempia näyttöjä mielenterveyspalveluiden kehittämisestä ja/tai johtamisesta
- Innokkuutta rekrytoida Mehiläiseen lisää psykiatrian ammattilaisia ja lisätä tarjontaa
- Kykyä johtaa, koordinoida ja viestiä palveluista selkeästi ja innostaa mielenterveyspalveluiden henkilöstöä ja ammatinharjoittajia työssään
- Kykyä ottaa kantaa lääketieteellisiin kysymyksiin ja edistää uusien hoitomuotojen ja palveluiden käyttöönottoa
- Laaja-alaista erikoisala- ja toimialarajat ylittävää moniammatillista otetta ja ymmärrystä mt-palveluiden tulevaisuuden tarpeista
- Hyviä projektihallintataitoja sekä organisointikykyä
- Halua toimia uudistushenkisessä ja nopeatempoisessa ympäristössä useiden samanaikaisten projektien parissa
- Kokemus ja osaaminen psykoterapiapalveluista katsotaan eduksi tehtävässä, samoin kuin sujuvat digitaidot

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Avuksesi ja työkaveriksi saat joukon lääketieteen, psykoterapian, liiketoimintajohdon, viestinnän ja markkinoinnin sekä digikehityksen parhaita osaajia.

Tehtävä on osa-aikainen. Toivomme, että pystyt työskentelemään ainakin osin Helsingissä. Sen lisäksi voit tehdä psykiatrian vastaanottotyötä missä tahansa Suomessa. Toivomme, että pääset aloittamaan tehtävässä lähikuukausien aikana. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si 23.5.2021 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta https://mehilainen.wd3.myworkdayjobs.com/doctor_careers/job/Helsinki-Pohjoinen-Hesperiankatu/Psykiatrian-vastuulkri_R0004396/apply

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Johtava lääkäri Iiro Heikkilä
iiro.heikkila@mehilainen.fi
040 193 7234

Mielenterveyspalveluiden operatiivinen johtaja Salla Myllys
salla.myllys@mehilainen.fi,
050 131 1945

Parhaiten tavoitat jättämällä soittopyynnön tekstiviestitse tai sähköpostiin.


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Heikkilä, Johanna

Hae tätä paikkaa