Psykiatrian erikoislääkäri Espoon ja Karjaan lääkärikeskuksiin

Haemme Matinkylän, Leppävaaran, Tapiolan ja Karjaan Mehiläisen lääkärikeskuksiin

PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Ammattitaito, asenne ja auttamisen halu ovat asioita, jotka kuvaavat työyhteisöämme mielestämme hyvin.

Tahdomme tarjota sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Moniammatillinen tiimi sekä kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Odotamme sinulta:
- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Karjaalla ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- digitaaliset työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön

Ota yhteyttä, niin kerron sinulle lisää!

Resurssipäällikkö Mari Vuorensola, puh. 040 172 1593, mari.vuorensola@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Täyden palvelun lääkärikeskus Mehiläinen Matinkylä sijaitsee Fortumin talossa vastapäätä kauppakeskus Isoa Omenaa, Länsiväylän pohjoispuolella. Paikalle on erinomaiset julkiset yhteydet ja autoileville on tarjolla maksutonta parkkitilaa pääoven edessä. Mehiläinen Matinkylä tarjoaa monipuolisia terveyspalveluita kaiken ikäisille rokotuksista pientoimenpiteisiin helposti ja nopeasti. Tarjolla on yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanottojen ja työterveyden lisäksi monipuoliset laboratorio- ja kuvantamispalvelut. Lähiseudun yrityksiä palvelemme kattavilla työterveyspalveluilla.

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Piispanportti 10 A
02200
Espoo

Hae tätä paikkaa