Lastenlääkäriksi Loimaan lääkärikeskukseen

Lastenlääkäriksi Loimaan lääkärikeskukseen
Mehiläinen Oy

Hei,

Etsimme Loimaan lääkärikeskukseemme lastentautien erikoislääkäriä. Haluatko tarttua oivaan mahdollisuuteen ja tulla rakentamaan kanssamme vielä parempaa palvelua alueen lapsiperheille? Erikoisala on täysin uusi kyseisellä alueella ja kysyntää palvelulle on.

Tahdomme tarjota Sinulle mukavan työyhteisön, jossa panostetaan yhteiseen onnistumiseen. Kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi.

Loimaa on yhteisöllinen, turvallinen ja viihtyisä maaseutukaupunki, noin 50 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Loimaalle kuljet sujuvasti myös junalla, vaikka aamukahvia nauttien.

Asiakkaidemme tervehdyksiä:

” Todella ystävällinen, ihmisläheinen, ammattitaitoinen henkilökunta ja lääkärit! Huippu paikka, jossa kaikki kohdillaan, ja jonne on helppo ja mukava mennä!”

” Nopeaa ja asiakaslähtöistä hoitoa.”

Voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti. Edistykselliset työkalut kuten Mehidoc-sovellus mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen.

Lastenlääkärimme voivat lähivastaanoton lisäksi pitää vastaanottoa myös etänä.

Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Lääkärityön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Olisi hienoa päästä kuulemaan toiveistasi vastaanoton pitämisen suhteen.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron sinulle lisää vastaanottomahdollisuuksistamme!

Resurssikoordinaattori Sonja Laurén,
puh. 040 629 0129, sonja.lauren@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Mehiläinen Loimaa on täyden palvelun lääkärikeskus. Monipuolinen yleis- ja erikoislääkäritarjonta sekä työterveyspalvelut löytyvät Loimaalta. Lisäksi laboratorio-, röntgen- ja magneettitutkimukset ovat mahdollisia toimipisteessä.

Lisätietoja

Lauren, Sonja

Vesikoskenkatu 17
32200
Loimaa

Hae tätä paikkaa