Lääkäriksi Mehiläisen Digiklinikalle

Etsimme nyt uusia sitoutuneita lääkäreitä työskentelemään Mehiläisen Digiklinikalla!

Mehiläisen Digiklinikan ovet avautuivat elokuussa 2016. Digiklinikalla asioi päivittäin tuhansia apua tarvitsevia asiakkaita lapsiperheistä nuoriin aikuisiin ja senioreihin. Työterveysasiakkaiden lisäksi Digiklinikalla palvellaan myös yksityisasiakkaita, vakuutusasiakkaita ja kuntalaisia.
Palvelussa lääkäri vastaanottaa potilaita chatin kautta. Asiakkaat voivat liittää keskusteluun mm. kuvia. Keskusteluja ei kohdenneta tietylle lääkärille suoraan, vaan vuorossa olevat lääkärit ottavat potilaat yhteiseltä listalta.

Odotamme sinulta:

- Vähintään 1-2 vuoden monipuolista käytännön kokemusta yleislääkärin työstä valmistumisen jälkeen.
- Riittävän monipuolista yleislääkäriosaamista, kliinistä harjaantumista ja kykyä hoitaa kaikenikäisiä potilaita.
- Hyvää osaamista tai hyvää omaksumiskykyä privaattivastaanottotoiminnan, työterveyden ja vakuutusyhtiöyhteistyön käytännön toimintamalleista ja periaatteista sekä työn kannalta olennaisten tietoteknisien järjestelmien hallintaa.
- Työhön, yhteisiin toimintaperiaatteisiin ja hyviin kliinisiin käytäntöihin sitoutumista.
- Halukkuutta dedikoida merkittävä määrä viikoittaisesta työajasta (vähintään 1-2 päivää viikossa) etävastaanottotoimintaan.

Saat meiltä:

-Dedikoidut vuorot
-Työn, jota on mahdollista tehdä täysin etänä kotoa käsin
-Joustavat työajat joka päivä klo 07-23 välillä
-Tiiviin ja kollegiaalisen työyhteisön

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Otathan pikaisesti yhteyttä, niin keskustellaan lisää Mehiläisen etätyömahdollisuuksista Digiklinikalla!

Lisätietoja

Essi Martikainen, Resurssipäällikkö
essi.martikainen@mehilainen.fi tai p. 040 703 6853


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Heikkilä, Johanna

Hae tätä paikkaa