Lääkäri, tule töihin monien mahdollisuuksien Päijät-Hämeeseen!

Harjun Terveys tarvitsee juuri sinua! Haemme yleislääkäreitä ja voimme suunnitella sinulle halutessasi monipuolisen työnkuvan, johon oman kiinnostuksesi mukaan voidaan yhdistää päivystystä ja sektorityötä! Kysy meiltä yleislääkärin vapaita paikkoja joko Lahdesta tai Lahden lähialueen sotekeskuksista: Kärkölä, Nastola, Iitti. Työskentelytapana on uusi moniammatillinen tiimityömalli.

Tarjoamme idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, toiveesi mukaisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työn aloitusajankohta sovittavissa. Toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen työsuhde. Kuukausipalkka tai tuntipalkka myös sovittavissa. Virkatyöaika ma - pe klo 08 - 20 välillä. Ilta- ja viikonlopputyöt myös sovittavissa. Myös osa-aikatyö mahdollisuus.

Kokonaisuus kattaa myös Lahden kaupunginsairaalassa toimivan suuren päivystyksen. Palveluiden piiriin kuuluu vuoden 2021 alusta alkaen noin 130 000 Päijät-Hämeen asukasta.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:

https://mehilainen.emmi.fi/l/sVsPDFLm_rkS

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä Resurssipäällikkö Lauri Salmela puh: 040-6502982, e-mail: lauri.salmela@mehilainen.fi, Rekrytointivastaava Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-5951871, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi tai Rekrytointivastaava Maunu Nivala puh: 044-9998825, e-mail: maunu.nivala@mehilainen.fi


Lisätietoja

Salmela, Lauri

Harjukatu 48
Lahti

Hae tätä paikkaa