Lääkäri! Tule tekemään Suomen parasta perusterveydenhuoltoa!

Olemme perustaneet Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kanssa yhteisyrityksen, joka vastaa Lahden sotekeskuksen, Iitin sotekeskuksen, Nastolan sotekeskuksen ja Kärkölän sotekeskuksen kautta alueen perusterveydenhuollon palveluista tammikuusta 2021 eteenpäin. Yhteisyrityksen nimi on Harjun terveys Oy ja voit tutustua toimintaan seuraavan linkin kautta: https://phhyky.mehilainen.fi/

Työskentelytapa yhteisyrityksessä on aivan uusi: moniammatillinen tiimityömalli, jossa töitä tehdään yhdessä erilaisista asiantuntijoista koostuvissa tiimeissä. Jos haluat tulla jo nyt mukaan, niin tässä on tilaisuutesi! Tule jo nyt syksystä oppimaan uutta ja kehittämään toimintaa tai halutessasi voidaan sopia aloitus ensi vuoden puolelle joustavasti. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, joustavan työnkuvan ja idearikkaan sekä ketterän työympäristön.

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä Resurssipäällikkö Lauri Salmela puh: 040-6502982, e-mail: lauri.salmela@mehilainen.fi tai Resurssipäällikkö Antti Salmela puh: 040-1903916, e-mail: antti.salmela@mehilainen.fi.

Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksen tulevaisuuden työmahdollisuuksista tai hakea esim. Päijät-Hämeen vapaita paikkoja Mehiläisen sivujen kautta osoitteessa www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat.

Katsotaan yhdessä, minkälainen urapolkusi Mehiläisellä voisi olla!


Lisätietoja

Salmela, Lauri

Harjukatu 48
Lahti

Hae tätä paikkaa