Lääkäri Lahteen kiirevastaanottoon

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme lääkäriä Lahden sote-keskuksen kiirevastaanottoon Harjun terveyeen. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen, sairaammat potilaat ensihoito vie suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina ja tarvittaessa otat potilaan vastaan, kun tilanne vaatii tarkempaa tutkimista ja statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Kiirevastaanotto on auki arkisin klo 8.00-20.00 ja lauantaisin klo 10.00-16.00. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta. Voit tehdä halutessasi esimerkiksi normaalia viikkotyöaikaa arkisin klo 8.00-16.00 välillä, tai jos keikkatyö sopii enemmän sinulle, niin tämäkin onnistuu hyvin.

Halutessasi työhön on mahdollista sisällyttää myös terveyskeskustyötä moniammatillisessa tiimissä, sekä sektorityötä.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva ja työnaloitusajankohta sovittavissa.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:
https://www.youtube.com/watch?v=Vu_wgBZq2zA

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva työnkuva!

Voit olla yhteydessä: Resurssipäällikkö Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-8325988, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi tai Resurssipäällikkö Pauliina Käkönen puh: 050-5686940, e-mail: pauliina.kakonen@mehilainen.fi.

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksen kiirevastaanotto on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta jos tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Hae tätä paikkaa