Lääkäri Harjun terveyden Lahden sote-keskuksen kiirevastaanottoon

Haemme LÄÄKÄRIÄ Lahden sotekeskuksen kiirevastaanottoon. Työ on terveyskeskuspäivystystyötä. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva tuntipalkkainen työsuhde. Työaika sijoittuu ma-pe klo 7.45–20.00 välille ja lauantaisin klo 10–16 välille. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta. Voit tehdä halutessasi esimerkiksi vain ilta- ja viikonloppuvuoroja keikkaluonteisesti.

Odotamme hakijalta tehtävän edellyttämää kliinistä työkokemusta, oma-aloitteellisuutta, aktiivista työotetta sekä paineensietokykyä.

Työhön on mahdollista sisällyttää terveyskeskustyötä moniammatillisessa tiimissä, sekä sektorityötä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva työnkuva!

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:
https://www.youtube.com/watch?v=Vu_wgBZq2zA

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen!

Voit olla yhteydessä Rekrytointivastaava Maunu Nivala puh: 044-9998825, e-mail: maunu.nivala@mehilainen.fi, Rekrytointivastaava Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-5951871, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi, tai Resurssipäällikkö Lauri Salmela puh: 040-6502982, e-mail: lauri.salmela@mehilainen.fi


Lisätietoja

Nivala, Maunu

Hae tätä paikkaa