Kouluttajalääkäri Tuusulan pääterveysasemalle Hyrylään

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Haemme Tuusulan pääterveysasemalle Hyrylään kokoaikaista KOULUTTAJALÄÄKÄRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen aikavälille 24.1.-31.8.2022. Aloituksen ajankohta on sovittavissa.

Lääkärin tehtävänä on toimia yleislääketieteen erikoislääkärikouluttajana ja/tai YEK lähiohjaajana. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Keusoten terveysasemilla, joihin Tuusulan pääterveysasema Hyrylässä kuuluu, on käytössä tiimityömalli, jossa työskennellään moniammatillisissa tiimeissä hoitajavetoisesti. Tiimiin kuuluu sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, lääkäreitä ja fysioterapeutteja. Potilaat jaetaan heidän tarpeet huomioiden tiimeihin ja yhteyshenkilönä toimii sairaanhoitaja. Potilastietojärjestelmänä on Pegasos.

Hyrylän terveysasema sijaitsee noin 30 min ajo-/bussimatkan päässä Helsingistä, Hyrylän linja-autoaseman vieressä.

Lääkäri tulee työllistymään Mehiläiselle 40% työsuhteella ja 60% työsuhteella Keusotelle.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä.

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote), johon Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasema (Hyrylä) kuuluu, vastaa alueensa jäsenkuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä ja tuotannosta. Keusotessa terveyskeskuksissa on käytössä tiimimalli, jossa työskennellään osana moniammatillista tiimiä. Toiminnan ajatuksena on tuottaa asiantuntevaa palvelua potilaan tarpeet huomioiden ja voimavaroja tukien. Palveluita pyritään kehittämään jatkuvasti asiakas- sekä potilasystävällisemmiksi.

Hyryläntie 13
04300
Tuusula

Lisätietoja

Kaarnamaa, Sirpa
0407421722

Hae tätä paikkaa