Kouluttajalääkäri Lahteen

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Lahteen kouluttajalääkäriä, joka toimii erikoistuvien mentorina tukien ja ohjaten nuorempien lääkäreiden ammatillista kehittymistä. Kouluttajalääkäri toteuttaa erikoistuvien yksilö- ja ryhmäohjauksia säännöllisesti, kuitenkin niin, että kouluttajalla on yhtäaikaisesti enimmillään kolme ohjattavaa. Ohjausten toteuttamisen lisäksi kouluttajalääkärin työnkuvaan kuuluu uusien lääkäreiden perehdyttäminen sekä kliininen työ. Haluamme luoda lääkäreillemme joustavuutta arkeen ja tämän vuoksi osan työajasta pystyy tekemään myös etänä.

Harjun terveydessä työskennellään moniammatillisessa tiimityömallissa, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit, miepä-hoitajat ja sosiaaliohjaajat. Tiimeissä työskennellään yhdessä, joten nuoremmat lääkärimme saavat paljon tukea tiimeissä kokeneemmilta kollegoilta, jolloin kouluttajalääkärimme pystyy keskittymään paremmin yksilöllisempään ohjaukseen ja kouluttamiseen.

Meillä on vastuullinen, idearikas ja aktiivinen työyhteisö, jossa kouluttajaroolisi myötä nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta, monipuolisista työsuhde-eduista sekä vapaudesta & vastuusta. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva. Katso videomme, jossa lääkärimme kertovat 34 syytä miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:

https://mehilainen.emmi.fi/l/sVsPDFLm_rkS

Jos tämä kouluttajalääkärin tehtävä kiinnostaa sinua, niin ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme mielellämme tehtävästä lisää.

Tehtävää koskevat yhteydenotot: Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-8325988, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi ja Pauliina Käkönen puh. 050-5686940, email: pauliina.kakonen@mehilainen.fi.

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksen kiirevastaanotto on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta jos tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Hae tätä paikkaa