Kouluttajalääkäri Iitin sote-keskukseen

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Iitin sote-keskukseen kouluttajalääkäriä, joka toimii erikoistuvien mentorina tukien ja ohjaten nuorempien lääkäreiden ammatillista kehittymistä. Kouluttajalääkäri toteuttaa erikoistuvien yksilö- ja ryhmäohjauksia säännöllisesti, kuitenkin niin, että kouluttajalla on yhtäaikaisesti enimmillään kolme ohjattavaa. Ohjausten toteuttamisen lisäksi kouluttajalääkärin työnkuvaan kuuluu uusien lääkäreiden perehdyttäminen sekä kliininen työ. Haluamme luoda lääkäreillemme joustavuutta arkeen ja tämän vuoksi osan työajasta pystyy tekemään myös etänä.

Harjun terveydessä työskennellään moniammatillisessa tiimityömallissa, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit, miepä-hoitajat ja sosiaaliohjaajat. Tiimeissä työskennellään yhdessä, joten nuoremmat lääkärimme saavat paljon tukea tiimeissä kokeneemmilta kollegoilta, jolloin kouluttajalääkärimme pystyy keskittymään paremmin yksilöllisempään ohjaukseen ja kouluttamiseen.

Meillä on vastuullinen, idearikas ja aktiivinen työyhteisö, jossa kouluttajaroolisi myötä nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta, monipuolisista työsuhde-eduista sekä vapaudesta & vastuusta. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva. Katso videomme, jossa lääkärimme kertovat 34 syytä miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:

https://mehilainen.emmi.fi/l/sVsPDFLm_rkS

Jos tämä kouluttajalääkärin tehtävä kiinnostaa sinua, niin ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme mielellämme tehtävästä lisää.

Tehtävää koskevat yhteydenotot: Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-8325988, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi ja Pauliina Käkönen puh. 050-5686940, email: pauliina.kakonen@mehilainen.fi.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ja Mehiläinen ovat perustaneet yhteisyrityksen tuottamaan Lahden, Kärkölän ja Iitin asukkaille maan parhaita sosiaali- ja terveyskeskuspalveluita vuoden 2021 alusta. Terveyskeskus toimii osoitteessa Iitintie 29 ja on auki arkisin klo 8-16. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare. Työnkuva on tiimityömallin parissa tehtävää moniammatillista työtä.

Iitintie 29
47400
Iitti

Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Hae tätä paikkaa