Koulu- ja neuvolalääkäri Harjun terveyteen

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Harjun Terveys Oy on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritys Päijät-Hämeessä, joka tuottaa noin 130 000 asukkaalle laadukkaita sote-keskuspalveluja. Sote-keskuksemme sijaitsevat Lahdessa, Nastolassa, Iitissä ja Kärkölässä.

Meillä on vapaana koulu- ja lastenneuvolalääkärin tehtävä Lahdessa.

Voit työskennellä koulu- ja neuvolalääkärinä 2-5 päivää/vko ja halutessasi yhdistää siihen yleislääkärin roolin moniammatillisessa tiimissä, jossa työskentelee mm. lääkäreitä, hoitajia, fysioterapeutti, miepä-hoitaja sekä sosiaaliohjaaja. Pystymme muokkaamaan työnkuvaa juuri sinun mielenkiintosi mukaisesti ja halutessasi voit työskennellä osan viikosta etänä. Panostamme uusien työntekijöidemme perehdytykseen. Ennaltaehkäisevän terveydenhuollon vastaavana lääkärinä työskentelee pediatri.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva ja työnaloitusajankohta sovittavissa.

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä: resurssipäällikkö Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-8325988, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi tai resurssipäällikkö Pia Hyppönen puh: 050-3987662, e-mail: pia.hypponen@harjunterveys.fi

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksen kiirevastaanotto on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta jos tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Hae tätä paikkaa