Konsulttilääkäri etätöihin Harjun terveyteen

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Harjun terveys hakee konsulttilääkäriä etätyöhön! Työnkuva on toimia konsulttilääkärinä osana moniammatillista tiimiä, johon kuuluu konsulttilääkärin lisäksi paikan päällä työskenteleviä lääkäreitä sairaanhoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja sekä suun terveydenhuollon ammattilainen. Tiimi hoitaa perusterveydenhuollon potilaita.

Konsulttilääkäri osallistuu tiimin työskentelyyn etäyhteydellä Teams-sovelluksen avulla, jonka kautta hoitohenkilökunta voi konsultoida lääkäriä reaaliajassa. Konsultaatiopyyntöjä voi tulla myös kirjallisesti. Työnantaja toimittaa lääkärille työssä tarvittavat työvälineet. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös paikan päällä Harjun terveyden toimipisteissä konsulttilääkärin niin halutessa.
Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä. Työtä voi tehdä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työpanos ja työvuorot sovitaan yhdessä lähiesimiehen kanssa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Määräaikainen työsuhde voidaan sopia hakijan niin halutessa.

Hakijalta odotetaan kokemusta perusterveydenhuollossa lääkärinä työskentelemisestä. Kokemus vastaavanlaisesta etätyöstä katsotaan eduksi. Tule osaltasi vaikuttamaan, että Päijät-Hämeen asukkaat saavat maan parasta perusterveydenhuoltoa!

Harjun Terveys Oy on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen uusi yhteisyritys Päijät-Hämeessä, joka tuottaa noin 130 000 asukkaalle laadukkaita sote-keskuspalveluja, joissa on helppo asioida silloin kun tarve vaatii. Se tuo asukkaille kokonaan uusia mahdollisuuksia asioida myös digitaalisesti.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen: https://www.youtube.com/watch?v=Vu_wgBZq2zA

Tervetuloa töihin Harjun terveyteen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Resurssipäällikkö Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-8325988, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksen kiirevastaanotto on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta jos tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Hae tätä paikkaa