Keuhkolääkäri Helsingin lääkärikeskuksiin

Etsimme Helsingin lääkärikeskuksiin (Töölö, Forum, Ympyrätalo)

KEUHKOLÄÄKÄRIÄ


Tahdomme tarjota Sinulle mukavan työyhteisön, jossa panostetaan yhteiseen onnistumiseen. Kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi.

Etsimme Helsingin lääkärikeskuksiimme keuhkotautien erikoislääkäriä. Toimipisteverkkomme on laaja, joka mahdollistaa työskentelysi Sinulle sijainniltaan parhaassa toimipisteessä.

Voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti. Voit myös työskenellä useamassa toimipisteessä Mehiläisessä. Edistykselliset työkalut kuten Mehidoc-sovellus mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen. Keuhkolääkärimme voivat lähivastaanoton lisäksi pitää vastaanottoa myös etänä.

Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Lääkärityön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Olisi hienoa päästä kuulemaan toiveistasi vastaanoton pitämisen suhteen.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron sinulle lisää vastaanottomahdollisuuksistamme!

Lisätietoja resurssipäällikkö Riina Mattila, puh. 050 9111 557, riina.mattila@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Mattila, Riina

Hae tätä paikkaa