Kandi, onko työt vielä sopimatta kesäksi?

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Kandi, onko tulevan kesän työt vielä sopimatta? Muutamia avoimia paikkoja löytyy vielä pääosin 5 vuoden opinnot suorittaneille kandeille, mutta joitain paikkoja löytyy mahdollisesti myös 4 vuoden opinnot suorittaneille.

Paikkoja on avoinna muun muassa terveyskeskus Mehiläisen Espoontorin toimipisteessä sekä Meri-Lapissa Mehiläinen Länsi-Pohjan terveysasemilla ja keskussairaalaan eri osastoilla. Haemme vielä kesätöihin kandeja myös julkisen terveydenhuollon kuntakumppaniemme kohteisiin ja päivystyspisteisiin. Lisäksi voit kysellä kesätöistä myös lääkärikeskustemme työelämäpalveluissa. 1-3 vuoden kandi; mikäli kaipaat terveydenhuoltoalan kesätöitä vielä tälle vuodelle, niin katsotaan löytyisikö meiltä toiveitasi vastaavaa työtä.

Kesätyöjaksot sovitaan joustavasti pääosin välille 1.6.-31.8.2023, mutta omat toiveet otetaan hyvin huomioon. Osassa kohteissa mahdollisuus aloittaa myös aiemmin ja toisaalta venyttää kesätyöjaksoa pidemmälle mikäli opinnot sen mahdollistavat.

Miksi kesätöihin Mehiläiseen?
- Kattava ja hyvä perehdytys on aina järjestetty hyvin
- Meillä on hyvä seniorituki ja työympäristö sopii myös kandille
- Hoidon laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta seurataan sähköisillä työkaluilla. Tiedolla johtaminen on tuottanut erinomaisia tuloksia ja olemme pystyneet parantamaan pitkäaikaissairaiden potilaiden hoidon laatua.
- Toimimme potilaslähtöisesti. Väestöt terveysasemilla ovat hyvin hoidettuja ja hoidon saatavuus on pidetty hyvällä tasolla.
- Johtamiskulttuurimme on dynaaminen sekä joustava, ja työyhteisömme on nuorekas. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tiiminä sairaanhoitajien kanssa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.
- Potilaiden käyttöön ja hoidon avuksi kehitetään moderneja digitaalisia työkaluja.
- Monipuolinen ja joustava työnkuva: vastaanotto, päivystys, sektorityö, neuvola, kouluterveydenhuolto, jne.
- Ei turhaa byrokratiaa, vaan ammattilaiset saavat keskittyä työhönsä ja potilaiden hoitamiseen.

Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö ja kerro vähän missä päin Suomea haluaisit työskennellä, niin olemme yhteydessä ja jutellaan lisää mahdollisuuksista!

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Lisätietoja

Procopé, Marja

Hae tätä paikkaa