Kandeja kesätöihin 2024 ympäri Suomen, yli 80 paikkaa

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Laitoimme yli 80 kesätyöpaikkaa avoimeksi lääkärikandeille kesälle 2024. Avoimet paikat ovat pääosin 5 vuoden opinnot suorittaneille kandeille, sekä joitain paikkoja löytyy myös 4 vuoden opinnot suorittaneille. 1-3 vuoden kandi; mikäli kaipaat terveydenhuoltoalan kesätöitä ensi vuodelle, niin katsotaan löytyisikö meiltä toiveitasi vastaavaa työtä.

Paikkoja on avoinna muun muassa Terveyskeskus Mehiläisen toimipisteissä Helsingissä, Espoossa, Lohjalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Siikalatvalla. Päijät-Hämeen yhteisyrityksessämme Harjun Terveydessä lukuisia paikkoja avoinna, kuten myös Meri-Lapissa Mehiläinen Länsi-Pohjan terveysasemilla ja keskussairaalaan eri osastoilla. Haemme kesätöihin kandeja myös julkisen terveydenhuollon kuntakumppaniemme kohteisiin ja päivystyspisteisiin. Lisäksi voit kysellä kesätöistä myös lääkärikeskustemme työelämäpalveluissa.

Kesätyöjaksot sovitaan joustavasti pääosin välille 1.6.-31.8.2024, mutta omat toiveet otetaan hyvin huomioon. Osassa kohteissa mahdollisuus aloittaa myös aiemmin, sekä venyttää kesätyöjaksoa pidemmälle mikäli opinnot sen mahdollistavat.

Miksi kesätöihin Mehiläiseen?
- Kattava ja hyvä perehdytys on aina järjestetty hyvin
- Meillä on hyvä seniorituki ja työympäristö sopii myös kandille
- Hoidon laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta seurataan sähköisillä työkaluilla. Tiedolla johtaminen on tuottanut erinomaisia tuloksia ja olemme pystyneet parantamaan pitkäaikaissairaiden potilaiden hoidon laatua.
- Toimimme potilaslähtöisesti. Väestöt terveysasemilla ovat hyvin hoidettuja ja hoidon saatavuus on pidetty hyvällä tasolla.
- Johtamiskulttuurimme on dynaaminen sekä joustava, ja työyhteisömme on nuorekas. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tiiminä sairaanhoitajien kanssa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.
- Potilaiden käyttöön ja hoidon avuksi kehitetään moderneja digitaalisia työkaluja.
- Monipuolinen ja joustava työnkuva: vastaanotto, päivystys, sektorityö, neuvola, kouluterveydenhuolto, jne.
- Ei turhaa byrokratiaa, vaan ammattilaiset saavat keskittyä työhönsä ja potilaiden hoitamiseen.

Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö ja kerro vähän missä päin Suomea haluaisit työskennellä, niin olemme yhteydessä ja jutellaan lisää mahdollisuuksista!

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Lisätietoja

Vainionpaa, Karo

Hae tätä paikkaa