Kandeja kesätöihin 2023 ympäri Suomen, 70 paikkaa

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Laitoimme 70 kesätyöpaikkaa avoimeksi lääkärikandeille kesälle 2023. Avoimet paikat ovat pääosin 5 vuoden opinnot suorittaneille kandeille, mutta joitain paikkoja löytyy myös 4 vuoden opinnot suorittaneille.

Paikkoja on avoinna muun muassa Terveyskeskus Mehiläisen toimipisteissä Espoossa, Siuntiossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Siikalatvalla. Päijät-Hämeen yhteisyrityksessämme Harjun Terveydessä lukuisia paikkoja avoinna, kuten myös Meri-Lapissa Mehiläinen Länsi-Pohjan terveysasemilla ja keskussairaalaan eri osastoilla. Haemme kesätöihin kandeja myös julkisen terveydenhuollon kuntakumppaniemme kohteisiin ja päivystyspisteisiin.

Kesätyöjaksot sovitaan joustavasti pääosin välille 1.6.-31.8.2023, mutta omat toiveet otetaan hyvin huomioon. Osassa kohteissa mahdollisuus aloittaa myös aiemmin ja toisaalta venyttää kesätyöjaksoa pidemmälle mikäli opinnot sen mahdollistavat.

Miksi kesätöihin Mehiläisen?
- Kattava ja hyvä perehdytys on aina järjestetty hyvin
- Meillä on hyvä seniorituki ja työympäristö sopii myös kandille
- Hoidon laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta seurataan sähköisillä työkaluilla. Tiedolla johtaminen on tuottanut erinomaisia tuloksia ja olemme pystyneet parantamaan pitkäaikaissairaiden potilaiden hoidon laatua.
- Toimimme potilaslähtöisesti. Väestöt terveysasemilla ovat hyvin hoidettuja ja hoidon saatavuus on pidetty hyvällä tasolla.
- Johtamiskulttuurimme on dynaaminen sekä joustava, ja työyhteisömme on nuorekas. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tiiminä sairaanhoitajien kanssa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.
- Potilaiden käyttöön ja hoidon avuksi kehitetään moderneja digitaalisia työkaluja.
- Monipuolinen ja joustava työnkuva: vastaanotto, päivystys, sektorityö, neuvola, kouluterveydenhuolto, jne.
- Ei turhaa byrokratiaa, vaan ammattilaiset saavat keskittyä työhönsä ja potilaiden hoitamiseen.

Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö ja kerro vähän missä päin Suomea haluaisit työskennellä, niin olemme yhteydessä ja jutellaan lisää mahdollisuuksista!

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Lisätietoja

Rasilainen, Kasperi
+358503465265

Hae tätä paikkaa