Ihotautilääkäri Porvoon lääkärikeskukseen

Haemme Porvoon lääkärikeskukseen

IHOTAUTILÄÄKÄRIÄ

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Ammattitaito, asenne ja auttamisen halu ovat asioita, jotka kuvaavat työyhteisöämme mielestämme hyvin. Tahdomme tarjota sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan.

Voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti. Voit myös työskenellä useammassa toimipisteessä Mehiläisessä. Edistykselliset työkalut kuten Mehidoc-sovellus mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen. Ihotautilääkärimme voivat lähivastaanoton lisäksi pitää vastaanottoa myös etänä.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä. Yksikössä on mahdollista tehdä myös ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Odotamme sinulta:

- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:

- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- digitaaliset työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön
- kilpailukykyisen palkkion

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja yksikönjohtaja Olli Leikkonen, p. 040 761 9647, olli.leikkonen@mehilainen.fi ja resurssipäällikkö Essi Martikainen, p. 040 703 6853, essi.martikainen@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Martikainen, Essi

Hae tätä paikkaa