Ihotautilääkäri Nummelan lääkärikeskukseen

Etsimme Nummelan ja Lohjan lääkärikeskukseen

IHOTAUTILÄÄKÄRIÄ

Tahdomme tarjota Sinulle mukavan työyhteisön, jossa panostetaan yhteiseen onnistumiseen. Kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi.

Etsimme Nummelan ja Lohjan lääkärikeskuksiimme ihotautien erikoislääkäriä. Toimipisteverkkomme on laaja, joka mahdollistaa työskentelysi Sinulle sijainniltaan parhaassa toimipisteessä.

Voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti. Voit myös työskennellä useammassa toimipisteessä Mehiläisessä. Edistykselliset työkalut kuten Mehidoc-sovellus mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen. Ihotautilääkärimme voivat lähivastaanoton lisäksi pitää vastaanottoa myös etänä.

Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Lääkärityön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Olisi hienoa päästä kuulemaan toiveistasi vastaanoton pitämisen suhteen.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron sinulle lisää vastaanottomahdollisuuksistamme!
Resurssipäällikkö Mari Vuorensola
puh. 040 172 1593 / mari.vuorensola@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Vastaanottavia lääkäreitä Nummelan Mehiläisessä on noin 50. Erikoisaloista ovat edustettuina mm. gynekologia, ihotaudit, kirurgia, pediatria, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, neurologia, ortopedia, sisätaudit, psykiatria, liikuntalääketiede ja yleislääketiede. Lääkärit tekevät vastaanottojen yhteydessä pieniä toimenpiteitä, lähinnä ihomuutosten poistoja ja haavojen ompelua. Pikkutapaturmat ja äkilliset sairastumiset hoituvat nopeasti ja ammattitaidolla. Toimipisteessämme on myös laboratorio ja kuvantaminen sekä mahdollisuus ultraäänitutkimuksiin. Tavallisimpien laboratoriotutkimusten vastaukset valmistuvat jo samana päivänä.

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Pisteenkaari 1 b
03100
Nummela

Hae tätä paikkaa