Ihotautilääkäri, erikoistuva ihotautilääkäri Leppävaaran ja Matinkylän lääkärikeskukseen

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Etsimme Espoon Leppävaraan ja Matinkylän lääkärikeskukseen

IHOTAUTILÄÄKÄRIÄ TAI ERIKOISTUVAA IHOTAUTILÄÄKÄRIÄ

Tahdomme tarjota Sinulle mukavan työyhteisön, jossa panostetaan yhteiseen onnistumiseen. Kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi.

Etsimme Leppävaaran ja Matinkylän lääkärikeskuksiimme ihotautien erikoislääkäriä tai erikoistuvaa ihotautilääkäriä. Toimipisteverkkomme on laaja, joka mahdollistaa työskentelysi Sinulle sijainniltaan parhaassa toimipisteessä.

Voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti. Voit myös työskennellä useammassa toimipisteessä Mehiläisessä.

Edistykselliset työkalut kuten Mehidoc-sovellus mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen. Ihotautilääkärimme voivat lähivastaanoton lisäksi pitää vastaanottoa myös etänä.

Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Lääkärityön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 110-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Olisi hienoa päästä kuulemaan toiveistasi vastaanoton pitämisen suhteen.


Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron sinulle lisää vastaanottomahdollisuuksistamme!
Resurssipäällikkö Mari Vuorensola
puh. 040 172 1593 / mari.vuorensola@mehilainen.fi

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Täyden palvelun lääkärikeskus Mehiläinen Leppävaara tarjoaa monipuolisia terveyspalveluita kaiken ikäisille helposti ja nopeasti. Leppävaaran lääkärikeskus sijaitsee Leppävaaran asemalla Kauppakeskus Sellon välittömässä läheisyydessä, Panorama Towerin 3. ja 4. kerroksessa. Panorama Tower on korkea rakennus kauppakeskuksen ja Kehä 1:n välissä. Lääkärikeskus on rakennuksen neljännessä kerroksessa ja Hammas Mehiläinen 3. kerroksessa.

Hevosenkenkä 3
02600
Espoo

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Hae tätä paikkaa