Harjun terveys hakee episoditiimistä vastaavaa lääkäriä sekä terveyshyötytiimistä vastaavaa lääkäriä

Olisiko aika ottaa askel eteenpäin urallasi? Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä työskentelemään vastaavana lääkärinä Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän uudessa yhteisyrityksessä Harjun terveys Oy:ssä. Vastaavan lääkärin tehtävänä on kliinisen työn lisäksi vastata toiminnan ja laadun kehittämisestä sekä henkilökunnan koulutuksesta yhdessä Harjun terveys Oy:n johtavan lääkärin kanssa.

Harjun terveydessä tullaan siirtymään moniammatilliseen tiimimalliin, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit, miepä-hoitajat ja sosiaaliohjaajat. Terveyshyötytiimit vastaavat etenkin pitkäaikaissairaiden hoidosta ja episodi-tiimit muiden asiakkaiden hoidosta.

Haussa on kaksi vastaavan lääkärin tehtävää Lahden sote-keskuksessa, terveyshyötytiimin vastaavana lääkärinä vastaat kolmesta tiimistä ja episoditiimin vastaavana lääkärinä neljästä tiimistä.

Hakijoilta odotamme tehtävän edellyttämää kliinistä työkokemusta. Erikoistuminen soveltuvalle erikoisalalle, erityisesti yleislääketiede katsotaan eduksi. Ohjaajakoulutuksen suorittaminen katsotaan myös eduksi. Arvostamme hyviä esimiestaitoja sekä aikaisempia näyttöjä vastuutehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan, idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva ja työnaloitusajankohta sovittavissa.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:

https://mehilainen.emmi.fi/l/sVsPDFLm_rkS

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä: Rekrytointivastaava Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-5951871, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi tai Rekrytointivastaava Maunu Nivala puh: 044-9998825, e-mail: maunu.nivala@mehilainen.fi tai Resurssipäällikkö Lauri Salmela puh: 040-6502982, e-mail: lauri.salmela@mehilainen.fi


Lisätietoja

Salmela, Lauri

Hae tätä paikkaa