Haetaan vastaavaa lääkäriä Harjun terveyden sote-keskukseen Kärkölään

Olisiko aika ottaa askel eteenpäin urallasi? Nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä työskentelemään vastaavana lääkärinä Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän uudessa yhteisyrityksessä Harjun terveys Oy:ssä. Vastaavan lääkärin tehtävänä on kliinisen työn lisäksi vastata toiminnan kehittämisestä sekä henkilökunnan koulutuksesta yhdessä Harjun Terveys Oy:n johtavan lääkärin kanssa.

Hakijoilta odotamme tehtävän edellyttämää kliinistä työkokemusta. Erikoistuminen soveltuvalle erikoisalalle, erityisesti yleislääketiede katsotaan eduksi. Ohjaajakoulutuksen suorittaminen katsotaan myös eduksi. Arvostamme hyviä esimiestaitoja sekä aikaisempia näyttöjä vastuutehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan, idearikkaan ja aktiivisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut. Työsuhde tehtävään on toistaiseksi voimassa oleva ja työnaloitusajankohta sovittavissa.

Katso video, jossa lääkärimme kertovat miksi tulla töihin Päijät-Hämeeseen:
https://mehilainen.emmi.fi/l/sVsPDFLm_rkS

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Voit olla yhteydessä: Rekrytointivastaava Emmi-Lotta Kohonen puh: 040-5951871, e-mail: emmi-lotta.kohonen@mehilainen.fi tai Rekrytointivastaava Maunu Nivala puh: 044-9998825, e-mail: maunu.nivala@mehilainen.fi tai Resurssipäällikkö Lauri Salmela puh: 040-6502982, e-mail: lauri.salmela@mehilainen.fi


Lisätietoja

Kohonen, Emmi-Lotta

Pohjoinen Hesperiankatu 17 C
00260
Helsinki

Hae tätä paikkaa