Haetaan vastaanottotyöstä kiinnostuneita lääkäreitä Kaksineuvoisen kuntayhtymään

Etsimme laillistettuja lääkäreitä työskentelemään Kaksineuvoisen kuntayhtymällä avosairaanhoidon puolella.

Pääasiassa työpisteenä on Kauhavan hyvinvointikeskus, mutta myös muut pisteet ovat mahdollisia. Työ sisältää tavanomaisia kiireettömiä terveyskeskuslääkärin työtehtäviä, kuten ajanvarauksellista vastaanottoa, tiimivastaanottoa, neuvoloita, kouluterveydenhuoltoa, osastotyötä tai kotisairaanhoitoa. Työt voidaan sopia sinulle sopivalle ajanjaksolle ja räätälöidä sinulle sopivaksi. Olemme joustavia työviikon suunnittelussa ja esim. osa-aikainen työviikko onnistuu meillä hyvin ja järjestämme tarpeen mukaan majoituksen.

Mehiläinen toimii työnantajana ja tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut isossa talossa. Ota yhteyttä niin sovitaan preferensseihisi sopiva työ Kauhavalle.


Yksikön tiedot

Kaksineuvoinen tarjoaa sosiaali- ja terveyspalveluja Evijärvellä ja Kauhavalla. Alueella asuu noin 18 500 asukasta. Kuntayhtymän päätoimipiste on Kauhavalla sijaitseva hyvinvointikeskus. Lisäksi Kauhavan eri taajamissa ja Evijärvellä on muita hyvinvointiasemia. Lisätietoja löydät kuntayhtymän internet-sivuilta osoitteesta www.kaksineuvoinen.fi

Lisätietoja

Vartiainen, Jenni

Kauppatie 127 A
62200
Kauhava

Hae tätä paikkaa