Hae mukaan Urheilu Mehiläisen Fellowship-koulutusohjelmaan pääkaupunkiseudun lääkärikeskuksiin

Hae mukaan Urheilu Mehiläisen Fellowship-koulutusohjelmaan pääkaupunkiseudun lääkärikeskuksiin

Haemme Fellowship- koulutusohjelmaan pääkaupunkiseudun lääkärikeskuksiin lähiaikoina valmistunutta tai erikoistumisen loppuvaiheessa olevaa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäriä. Tavoitteena on saada tällä kertaa hakijoita ennen kaikkea olkakirurgian tai nilkan ja jalkaterän kirurgian alueelta.

Fellowship on osa Urheilu Mehiläisen- koulutusohjelmaa, jonka tarkoituksena on laajentaa nuorten ortopedin osaamista urheiluvammojen hoidossa. Urheilu Mehiläisen fellowship-ohjelma käynnistyi ensimmäisen kerran keväällä 2020 Helsingissä. Ensimmäiseen koulutusohjelmaan, joka oli polvi ja alaraajapainotteinen, osallistui ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Henrik Sandelin. Henrik summasi koulutusohjelman seuraavasti: ”Mehiläisen Fellowship tarjosi minulle räätälöidyn työnkuvan, jossa suuren leikkausvolyymin ja toistojen ansiosta opin lyhyessä ajassa kertaheitolla oikeaoppiset leikkausindikaatiot ja leikkaustekniikat”. Maailmalla vakiintunut Fellowship koulutuskäytäntö on nähdäkseni ylivertainen koulutusjakso nuorelle ortopedille ja valmistaa ortopedin itsenäiseen työntekoon.”

Ohjaajina toimivat Mehiläisen tunnetut ja kokeneet ortopedian ja traumatologian erikoislääkärit.
Mehiläisen lääkärikeskukset ovat maineikkaita täyden palvelun lääkärikeskuksia, joissa on nykyaikaiset kuvantamis- ja laboratoriopalvelut sekä Helsingissä Töölön toimipisteessä on moderni urheilukirurgiaan erikoistunut sairaala. Ortopedit edustavat suomalaista - ja kansainvälistäkin – kärkiosaamista. Kouluttajana ensimmäisessä fellowship:ssä oli Urheilu Mehiläisen ylilääkäri, ortopedi Mikko Kirjavainen. Olkakirurgian puolella kouluttajina toimivat ortopedit Mikko Salmela ja Sikri Tukiainen ja jalan- ja nilkan alueen kirurgiassa Anu ja Marko Mykkänen.

Urheilu Mehiläinen lanseerattiin vuonna 2018 ja se on jo noussut Suomen johtavaksi urheilulääketieteen asiantuntijaksi. Urheilu Mehiläisen vahva kansainvälinen maine ja urheilijoiden hyvät kokemukset leikkauksista sekä sairaaloiden puitteista ja palvelusta tuovat urheilijoita ympäri maailman asiakkaiksi. Urheilu Mehiläisen fokus on kolmella tasolla: tarjoamme palveluita perustason liikkujille, kotimaisille kilpaurheilijoille ja kansainvälisille ammattiurheilijoille.

Fellowship- koulutusohjelma kestää 6-12 kuukautta. Koulutuksesta saa jykevän osaamisen yleisimpien urheiluvammojen hoitoon.

Koulutusohjelmassa:

- osallistutaan ohjaajan kanssa kahteen leikkauspäivään viikossa
- pidetään vastaanottoa noin 3 päivää viikossa
- tehdään tutkimus ja toiminnankehitystyötä 0,5 päivää viikossa
- osa koulutuksesta voidaan toteuttaa Urheilu Mehiläisen Helsingin yksikössä
- koulutusajalta maksetaan palkkaa

Hakijan tulee olla ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri tai kohta erikoislääkäriksi valmistuva. Emme edellytä aiempaa työhistoriaa Mehiläisestä.
Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää:

Riina Mattila, resurssipäällikkö, Mehiläinen pääkaupunkiseutu p. 050 9111557 sp. riina.mattila@mehilainen.fi
Mikko Kirjavainen, Urheilu Mehiläisen ylilääkäri, p 0400 770699 sp. mikko.kirjavainen@mehilainen.fi


Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Mattila, Riina

Hae tätä paikkaa