Hae mukaan Mehiläisen Fellowship-koulutusohjelmaan Turkuun

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Hae mukaan Mehiläisen Fellowship-koulutusohjelmaan Turkuun

Haemme Fellowship- koulutusohjelmaan Turkuun lähiaikoina valmistunutta tai erikoistumisen loppuvaiheessa olevaa ortopedian ja traumatologian erikoislääkäriä. Fellowship on osa Urheilu Mehiläisen- koulutusohjelmaa, jonka tarkoituksena on laajentaa nuorten ortopedien osaamista urheilukirurgiassa ja artroskopioissa. Urheilu Mehiläisen fellowship-ohjelma käynnistyi ensimmäisen kerran keväällä 2020 Helsingissä. Nyt koulutusohjelma laajenee Turkuun, Mehiläinen Neoon, keskittyen olkapääkirurgiaan. Ohjaajina toimivat Mehiläisen tunnetut ja kokeneet ortopedian ja traumatologian erikoislääkärit.

Mehiläinen Neo on maineikas täyden palvelun lääkärikeskus, jossa on nykyaikaiset kuvantamis- ja laboratoriopalvelut sekä moderni urheilukirurgiaan erikoistunut sairaala. Neon ortopedit edustavat suomalaista - ja kansainvälistäkin – kärkiosaamista. Mehiläinen Neossa tehdään korkealaatuista olkakirurgiaa merkittävällä noin 400 leikkauksen vuosivolyymilla. Neon olkatiimin vetäjä Juha Ranne on kansainvälisesti tunnettu konsultti ja kirurgisten tekniikoiden kehittäjä.

Urheilu Mehiläinen lanseerattiin vuonna 2018 ja se on jo noussut Suomen johtavaksi urheilulääketieteen asiantuntijaksi. Urheilu Mehiläisen vahva kansainvälinen maine ja urheilijoiden hyvät kokemukset leikkauksista sekä sairaaloiden puitteista ja palvelusta tuovat urheilijoita ympäri maailman asiakkaiksi. Urheilu Mehiläisen fokus on kolmella tasolla: tarjoamme palveluita perustason liikkujille, kotimaisille kilpaurheilijoille ja kansainvälisille ammattiurheilijoille.
“Tavoitteenamme on tarjota tasalaatuista ja ammattitaitoista palvelua asiakkaasta riippumatta. Tähän pääsemme saumattomalla tiimityöllä, systemaattisella tietotaidon kehittämisellä ja tuotteen tasalaatuisuudella”, kertoo ortopedi ja dosentti Jussi Rantanen, Mehiläinen Neon sairaalayksikön johtava lääkäri ja Urheilu Mehiläisen toiminnasta Turussa vastaava lääkäri.
Fellowship- koulutusohjelma kestää 6-12 kuukautta. Koulutuksesta saa jykevän osaamisen yleisimpien urheiluvammojen hoitoon, olkakirurgiaan painottuen.

Koulutusohjelmassa
- osallistutaan ohjaajan kanssa kahteen leikkauspäivään viikossa
- pidetään vastaanottoa 2,5 päivää viikossa
- tehdään tutkimus ja toiminnankehitystyötä 0,5 päivää viikossa
- osa koulutuksesta voidaan toteuttaa Urheilu Mehiläisen Helsingin yksikössä
- koulutusajalta maksetaan palkkaa

Hakijan tulee olla ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri tai kohta erikoislääkäriksi valmistuva. Emme edellytä aiempaa työhistoriaa Mehiläisestä.

Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää:
Iiro Pullinen
Resurssipäällikkö
p. 040 670 6230 / iiro.pullinen@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Mehiläisen lääkärikeskusverkosto koostuu yli 60 lääkärikeskuksesta. Lääkärikeskuksia löytyy jokaisesta Suomen suurimmasta kaupungista sekä laajasti myös pienemmiltä paikkakunnilta. Lääkärikeskukset palvelevat niin itsemaksavia asiakkaita, työelämäpalveluiden henkilöasiakkaita, vakuutusasiakkaita, palveluseteli- ja maksusitoumusasiakkaita sekä sairauskassoihin kuuluvia asiakkaita.

Lisätietoja

Pullinen, Iiro

Hae tätä paikkaa