Geriatri PHHYKY:N Jalmarin muistipoliklinikalle

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Etsimme GERIATRIAN ERIKOSLÄÄKÄRIÄ PHHYKY:n Lahdessa sijaitsevaan Jalmarin muistipoliklinikalle tammikuusta 2022 alkaen. Muistipoliklinikalla myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. Potilastietojärjestelmä Life Care.

Geriatrian poliklinikan toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja parantaa ikäihmisten terveyttä ja toimintakykyä sekä lisätä heidän hyvinvointiaan ja tukea heidän mahdollisimman itsenäistä pärjäämistään kotona tai palveluasumisessa. Toiminnan tavoitteena on muistisairauksien ja muiden geriatristen oireyhtymien varhaisdiagnostiikka ja oikein kohdennettu hoito sekä asianmukainen omaisinformaatio. Geriatrian poliklinikalla toimivat muistipoliklinikka ja ikäihmisten poliklinikka. Lisäksi yksikkö järjestää ryhmämuotoisia ensitietopäiviä muistisairausdiagnoosin saaneille ja heidän läheisilleen. Muistipoliklinikalla on Lahden Jalmarissa toimivan poliklinikan lisäksi omat toimipisteet Nastolan, Hollolan, Orimattilan, Hartolan, Padasjoen ja Asikkalan seuduilla. Nämä yksiköt palvelevat myös lähellään olevia Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän muita kuntia

Mielenkiintoinen työ, hyvä palkkaus ja ison talon työsuhde-edut! Työnantajana toimii Mehiläinen. Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Ole rohkeasti yhteydessä. Tervetuloa moniammatilliseen tiimiimme!

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Salpausselän kuntoutussairaala tuottaa akuuttigeriatrian palveluja, potilaan toimintakykyä tukevia kuntouttavia palveluja, kuntouttavaa pitkäaikaishoitoa ja hyvää oireenmukaista hoitoa.​ Sairaalan geriatrinen osaaminen tukee vanhuspotilaan sairauksien nopeaa diagnosointia, tehokasta kuntoutumista sekä suunnitelmallista kotiutumista.

Tarjantie 78
15950
Lahti

Lisätietoja

Ahonen, Alina
0406203623

Hae tätä paikkaa