Erikoistuva lääkäri työterveyden kuntoutusjaksolle Lahden Mehiläiseen

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Tule tekemään TYÖTERVEYDEN ERIKOISTUMISEN KUNTOUTUSJAKSO Lahden Mehiläiseen

Lahden Mehiläisessä toimii noin 140 ammatinharjoittajaa sekä noin 60 työntekijää. Eri alojen osaamista on saatavilla helposti konsultoiden. Koulutuksia meillä järjestetään Mehiläisen sekä yksiköiden toimesta ja niihin voi osallistua oman mielenkiinnon mukaan. Koulutuksissa on mahdollisuus päästä keskusteluun mukaan, tutustua kollegoihin sekä vaikuttaa oman työnsä sisältöön.

Yksikössä on mahdollisuus suorittaa työterveyden erikoistumisen kuntoutusjakso. Potilaita valikoituu hyvin erityyppisin kuntoutusongelmin, kuuluen vaativan kuntoutuksen piiriin. Työ on sisällöltään erinomaisesti työterveyslääkärin työhon valmentavaa kuntoutussuunnitelmien tekoa ja toteutusta. Tavoitteet jaksolle tulevat yliopistolta, joka valvoo kuntoutusjakson sisällöllistä osuutta. Jakso kannattaa suunnitella erikoistumisopintojen loppuvaiheille, jolloin sisällöllinen anti on parempi.

Jakso kestää 6 kk ja sen voi suorittaa osa-aikaisena tai kokoaikaisena.
Jakso on mahdollista tehdä työsuhteisena tai ammatinharjoittajana.
Aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, niin ota pian yhteyttä! Keskustellaan ja katsotaan mihin ajankohtaan voisimme suunnitella jakson Sinulle.

Lisätietoja: Susanna Wallius: p. 0504326467 tai susanna.wallius@mehilainen.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Meiltä löydät noin 140 lääkärin ja muun asiantuntijan vastaanotot lasten ja nuorten lääkäriaseman palvelut liikuntaklinikan, sydänklinikan ja diabetesklinikan palvelut fysioterapiapalvelut työterveyspalvelut sairaalan päivä- ja lyhythoitokirurgiset toimenpiteet toimenpideyksikön palvelut laboratorio- ja kuvantamispalvelut Sairaalan erikoisaloja ovat korva-, nenä- ja kurkkutaudit, käsikirurgia, lastenkirurgia, ortopedia, plastiikkakirurgia, urologia, vatsaelinkirurgia, verisuonikirurgia sekä yleiskirurgia. Toimenpiteeseen hakeudutaan varaamalla aika kyseisen alan erikoislääkärin vastaanotolle. Leikkausajankohta sovitaan potilaan ja leikkaavan lääkärin toivomukset huomioon ottaen.

Sibeliuksenkatu 6 c, 15110 Lahti

Lisätietoja

Wallius, Susanna
0504326467

Hae tätä paikkaa