HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Erikoislääkäreitä Tammisaaren lääkärikeskukseen

Haemme Tammisaaren lääkärikeskukseen

ERIKOISLÄÄKÄREITÄ

Etsimme erityisesti korvalääkäriä, silmälääkäriä ja ortopediä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Ammattitaito, asenne ja auttamisen halu ovat asioita, jotka kuvaavat työyhteisöämme mielestämme hyvin.
Tahdomme tarjota sinulle monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Moniammatillinen tiimi sekä kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä meillä ammatinharjoittajana koko- tai osapäiväisesti.
Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Odotamme sinulta:
- hyvää lääketieteellistä osaamista
- dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
- asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
- moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
- digitaaliset työkalut
- mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
- yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön
- kilpailukykyisen palkan/palkkion

Toimipisteemme sijaitsee viehättävässä Tammisaaren keskustassa ja samassa rakennuksessa katutasossa on apteekki, säästöpankki ja verotoimisto. Omalla autolla liikkuessa ilmaisia parkkipaikkoja löytyy toimipisteen läheisyydestä hyvin. Toimitilamme ovat viihtyisät ja työvälineet ovat ajan tasalla. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, avuliasta ja ystävällistä. Ilmapiiri toimipisteessämme on avoin ja positiivinen.

Tervetuloa joukkoomme!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää vastaanottomahdollisuuksista!
Lisätietoja Palvelupäällikkö Eva-Maija Nyholm, eva-maija.nyholm@mehilainen.fi, p. 040 1373844 tai Resurssipäällikkö Mari Vuorensola, mari.vuorensola@mehilainen.fi, p. 040 1721593


Yksikön tiedot

Mehiläinen Tammisaari Lääkärikeskus tarjoaa monipuolisia terveyspalveluita kaiken ikäisille helposti ja nopeasti. Toimimme myös merimiesten lääkäriasemana. Palvelutarjontaamme kuuluvat: kattavat yleis-, työterveys- ja erikoislääkäreiden vastaanotot, ortopedia, Ihotaudit, kardiologia, korva-nenä-kurkkutaudit, silmätaudit, lastentaudit, gastroentelologia, gynekologia, sisätautilääkäri, psykiatria, merimieslääkäri, fysioterapia, pientoimenpiteet, laserhoitaja, psykologi, laboratorio, rasitus-ekg, verenpaineen vuorokausirekisteröinti, suppea uniapnearekisteröinti, ENMG (hermoratatutkimus), verenpaineen vuorokausirekisteröinti, terveystodistukset, työterveyshuolto, terveydenhoitajan vastaanotto, UVB- valohoito

Lisätietoja

Vuorensola, Mari

Asematie 6, 2. krs
Tammisaari 10600

Hae tätä paikkaa