Diabeteslääkäri Harjun terveyteen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Harjun terveys oy on Päijät-Hämeen hyvinvointialueen ja Mehiläisen yhteisyritys, joka tuottaa sote-keskuspalvelut 130 000 asukkaan väestölle Lahdessa, Nastolassa, Iitissä, Kärkölässä ja Hartolassa. Haemme nyt diabetologia tai diabeteksen hoitoon perehtynyttä yleislääketieteen tai sisätautien erikoislääkäriä uuteen tehtävään organisaatiossamme.

Harjun terveydessä työskennellään moniammatillisessa tiimimallissa, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutit, miepä-hoitajat ja sosiaaliohjaajat. Terveyshyötytiimit vastaavat niistä potilaista, joilla on jokin kansansairaus tai niiden riskitekijöiden kasauma. Episoditiimit vastaavat muiden asiakkaiden hoidosta.

Diabeteslääkärinä pääset työskentelemään osana moniammatillista terveyshyötytiimiä. Työssäsi vastaat diabeteksen hoitoprosessin suunnittelusta ja haastavahoitoisista diabeetikoista sekä toimit kollegoiden konsulttina. Olet mukana myös Mehiläisen Chronic Caren, kroonisten sairauksien hoitopolun, kehitystyössä ja toimit osana tätä tiimiä. Pystymme muokkaamaan työnkuvaa juuri sinun mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Halutessasi voit työskennellä osaviikkoisesti etänä.

Tarjoamme ison työyhteisön, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työsopimus on voimassa toistaiseksi ja työn aloitusajankohta on sovittavissa. Voimme sopia joustavasti sinulle sopivasta työpanoksesta.

Katso Harjun terveyden Yhteistyöllä potilaan parhaaksi -video, jossa kerrotaan moniammatillisesta tiimimallistamme:
https://youtu.be/ZGg_ymvoaTE

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Resurssipäällikkö Pia Hyppönen p. 050 3987 662, e-mail: pia.hypponen@harjunterveys.fi
Johtava lääkäri Minna Honkanen p. 040 6637 281, e-mail: minna.honkanen@harjunterveys.fi

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

Yksikön tiedot

Lahden sote-keskuksessa toimii Lahden kiireetön avosairaanhoito, traumapoli sekä kiirevastaanotto, joka on avoinna ma-pe klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Kiirevastaanotto on hoitajavetoinen ja ensihoito vie vakavasti sairaat potilaat suoraan keskussairaalan päivystykseen. Kiirevastaanoton lääkärinä toimit hoitajien konsulttina, mutta tarvittaessa hoidat potilasta, kun tilanne vaatii tarkempaa tutkimista tai statuksen tekoa. Kiirevastaanotolla ja pientraumapolilla on käytössä vierianalytiikka ja kuvantaminen on auki klo 8-16. Kiirevastaanotolla työskentelee samanaikaisesti kahdesta kolmeen lääkäriä.

Harjukatu 48
15100
Lahti

Lisätietoja

Vuorensola, Laura

Hae tätä paikkaa