Yksikönjohtaja


Ykköskoti Rantapuisto
1.6.2021
kokoaikainen
Pelloskuja 7, 41340 Laukaa

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme yksikönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Ykköskoti Rantapuistoon.

Meillä Ykköskodeilla on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata parempi huominen jokaiselle asukkaallemme. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan yksikköämme Rantapuistossa? Rantapuisto tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikääntyneille mielenterveyskuntoutujille.

Yksikönjohtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti yksikössä tehtävästä työstä, kodin arjen luotsaamisesta sekä tuloksekkaan toimintakulttuurin ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Meillä Ykköskodeissa työskentelytapa pohjautuu yhdessä tekemiseen - yksikönjohtajana varmistat omalla aktiivisella esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että toimintamme on laatulupaustemme mukaista ja jokaisella asukkaalla on yksilöllinen hyvä elämä.

Toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu olennaisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä kunnallisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä markkinoit palveluitamme aktiivisesti. Laatutyön ja kehittämisen tukena sinulla on valtakunnallinen laatu- ja kehitystiimi. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

-Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun. Elämme monipuolista, inhimillistä ja elämänmakuista arkea, johon kuuluvat niin ilot kuin surutkin.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Työ vaatii aiempaa kokemusta mielenterveyspalveluista ja esimiestyöstä sekä odotamme, että sinulle on luontevaa kantaa vastuuta ja välittää kokonaisuuden toimimisesta. Työaika jakautuu 50% hallintoon ja 50% asukastyöhön Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja innostat tiimiäsi kehittymään. Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon.

Työssäsi tarvitset talousosaamista ja hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn. Pääset osaksi innostunutta esimiestiimiä ja mentorisi tukee kehittymistäsi yksikön johtajana. Toimit osana ammattitaitoista Ykköskotien organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa.

Meillä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 23.5.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelujohtaja Johanna Ojala

0400413642 (arkisin klo 9-16)

johanna.ojala@mehilainen.fi