Yksikönjohtaja


Familar Aura & Koppuri
1.4.2021
kokoaikainen
Ruukinrannantie 24 A, 02600 Espoo

Haemme yksikönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen lastensuojeluyksikkö Auraan, Familar Oy

Etsimme vahvaa ja osaavaa johtajaa vastaamaan kokonaisvaltaisesti psykiatrisesta erityisyksiköstämme Aurasta, joka sijaitsee Ruukinrannassa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingistä. Vastuualueeseen kuuluu vakaan ja erityisen vahvalla ja ammattitaitoisella osaamisella toimivan yksikön hoito- ja kasvatustyö sekä tuloksekkaan toimintakulttuurin kehittäminen yhdessä yksikön esimiestiimin ja henkilöstön kanssa. Olemme myös kevään/kesän aikana avaamassa Auraan toista osastoa; pienempien lasten erityisyksikköä Aarnia, joka sijaitsee samassa pihapiirissä ja jonka käynnistäminen ja johtaminen kuuluu tähän tehtävään.

Tutustu yksikköön:

https://familar.fi/toimipaikat/aura

https://familar.fi/toimipaikat/aarni

Toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen sekä uuden osaston käynnistäminen yhdessä palvelujohtajan ja Familarin tukiverkon kanssa. Toimit kiinteässä yhteistyössä kunnallisten palveluntilaajien kanssa ja markkinoit palvelujamme aktiivisesti. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa (AMK/YAMK), vankkaa kokemusta lastensuojelutyöstä ja aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme työkokemusta yksityisellä palveluntuottajalla. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja ja halua kehittää yksikön toimintaa. Liiketoiminnallinen ajattelukyky ja laskennallinen osaaminen henkilöstöjohtamisen ohella ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä tarvitaan. Työssä tarvitset hyviä IT-taitoja, kykyä omaksua uusia ohjelmistoja ja rohkeutta käyttää niitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikkömme kehittämiseen yhteisten käytäntöjen mukaisesti. Saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä olla mukana rakentamassa yksikön menestystarinaa. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Lisäksi tarjoamme

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden
- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa
- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta
- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7
- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

Työ alkaa: 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 14.3.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Palvelujohtaja Petra Huuhilo

045-2721400

petra.huuhilo@familar.fi