Yksikönjohtaja


Mainiokoti Pellava
1.2.2021
kokoaikainen
Piettasenkatu 1, 33580 Tampere

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme yksikönjohtajaa Mainiokoti Pellavaan Tampereelle

Meillä Mehiläisen ikäihmisten palveluissa on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan yksikköämme, Mainiokoti Pellavaa?
 

Vastuullasi on kodin arjen luotsaaminen, asukashankinta, yhteistyö kaupungin ja sidosryhmien kanssa sekä muiden tavoitteiden saavuttaminen. Yksikön johtajana varmistat omalla esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että toimintamme on laatulupausten mukaista ja jokaisella asukkaalla on yksilöllinen hyvä elämä.

Työ sopii sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä sekä esimiestyöstä. Sinulle on luontevaa kantaa vastuuta ja välittää kokonaisuuden toimimisesta. Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomisesta ja pystyt innostamaan tiimiäsi kehittymään. Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon.

Työssäsi tarvitset talousosaamista ja hyviä IT- taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.
 

Pääset osaksi innostunutta esimiestiimiä ja mentorisi tukee kehittymistäsi yksikön johtajana. Toimit osana ammattitaitoista Mehiläisen sosiaalipalveluiden organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa. Yksikön johtajana sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan Mehiläisen esimiesvalmennukseen.
 

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut kuten liikunta-/kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työntekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.01.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla.  

Lisätietoja tehtävästä antaa:  palvelujohtaja Sari Autio p. 0400-930186 arkisin 15-16,

sari.autio@mehilainen.fi