Yksikön koordinaattori


Lääkärikeskus Helsinki Ympyrätalo
12.1.2022
kokoaikainen
Helsinki, Siltasaarenkatu

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme yksikön koordinaattoria Mehiläinen Ympyrätalon yksikköön.

Haemme Mehiläinen Ympyrätaloon innostuvaa, energistä ja kehitysmyönteistä moniosaajaa. Yksikön koordinaattorin päätehtävä on Ympyrätalon ja Itäkeskuksen arjen toiminnan sujuvuuden turvaaminen ja organisointi. Lisäksi tehtävään kuuluu projektien hallinnointi, yksikön tapahtumien järjestäminen, ammatinharjoittajien sekä moniammatillisen työyhteisön arjen sujuvuuden turvaaminen mm. tilauksista huolehtiminen, puhelin ja IT-laitteiston hallinnointi ja käytön opastus. Tartut tehtävään kuin tehtävään innolla ja ymmärrät koordinaattorin roolin lääkärikeskuksen päivittäisten toimintojen mahdollistajana.

Etsimme ihmistä, jolla on jo muutama vuosi työkokemusta vastaavista tehtävistä .Sinulla on hyvä paineensietokyky, osaat priorisoida ja olet tarkka. Saat asioita valmiiksi positiivisella asenteella ja olet oma-aloitteinen ja joustava tiimin jäsen. Sinulla on halu kehittyä ja olla mukana kehittämässä Suomen johtavaa sosiaali- ja terveysalan yritystä.

Pääset mukaan Suomen terveys- ja sosiaalipalvelujen suunnannäyttäjän kehitykseen ja kasvuun. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen ja huippukollegat.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 30.1.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Lääkärikeskuksen palvelupäällikkö Kaiju Suvanto, p. 050-5629030, ke-pe klo. 9.00-14.00

Työelämäpalveluiden palvelupäällikkö Katriina Kontio, p. 0400-711891, ke-pe klo. 9.00-14.00.