Välinehuoltaja


Länsi-Pohjan keskussairaala
10.5.2023
kokoaikainen
Kemi, Kauppakatu 25

Haluatko työskennellä työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen.

Haemme välinehuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n välinehuollon yksikköön Kemiin.

Työsuhde alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Mehiläinen Länsi-Pohjan välinehuollon yksikkö

Välinehuollon yksikkö vastaa terveydenhuollon välineistön huollosta, desinfioinnista, pakkaamisesta, steriloinnista ja instrumenttien kunnosta sekä toimivuudesta. Yksikkömme on tärkeässä roolissa osana potilasturvallista hoitoa ja vaikutamme välillisesti potilaan hoitoon. Asiakkaitamme ovat sairaalan eri yksiköt ja hammashoitola.

Tarjoamme sinulle:

  • Työvuorotoiveet pyrimme huomioimaan aina mahdollisuuksien mukaan. Välinehuoltajan työpäivä vaihtelee arkipäiväisin kello 7 - 20 välillä.

  • Joustavan työnantajan: Otamme huomioon henkilöstön kehitysideat ja edistämme niitä. Saat tueksi lähiesihenkilön- ja muun tiimin tuen.

  • Kattavat henkilöstöedut: Mehiläinen tarjoaa monipuolisia etuja muun muassa terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen sekä alennuksia yhteistyökumppaneidensa palveluista. Esimerkkinä mainittakoon mm. Mehiläisen digiklinikka ja muut mobiiliedut, alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Kultajousi sekä useista liikuntapaikoista, hotelliketjuilta ja laivayhtiöistä.

Sinulta toivomme:

Asiakaspalveluhenkisyyttä, työ vaatii erityistä huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta sekä hyvää paineensietokykyä ja aseptiikan hallintaa. Vaatimuksena on välinehuoltajan ammattitutkinto. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 16.7.2023 mennessä. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa esihenkilö Päivi Räsänen, puh. 040 197 0243 (ma-pe 8-16) tai paivi.k.rasanen@mehilainen.fi. (Lomalla 19.6-16.7.2023, sijainen Oh Tiina Kauppila puh. 0401769196 )

Tutustu meihin paremmin

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on Kemin, Tornion, Keminmaan, Simon ja Mehiläisen perustama yhteisyritys, joka vastaa Meri-Lapin alueen perusterveydenhuollon- ja erikoissairaanhoidonpalveluista ja on osa Suomen johtavaa sosiaali- ja terveysalan yritystä Mehiläinen konsernia. Meillä työskentelee yli 800 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tutustu meihin Facebookissa ja verkkosivuillamme.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.