Välinehuoltaja


Hammas Mehiläinen Espoo Tapiola
9.2.2021
kokoaikainen
Länsituulentie 1, 02100 Espoo

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!  

Haemme välinehuoltajaa Tapiolan toimipisteeseen

Meillä jokaista tiimiläistä arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa yhteen hiileen puhaltaminen, joustavuus ja ammattitaito.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja huolehditkin kokonaisvaltaisesti lääkärikeskuksen ja suun terveyden välinehuollosta osana välinehuollontiimiämme. Sinulla on välinehuoltajan koulutus. Kokemus vastaavista tehtävistä on aina plussaa, mutta perehdytämme työhön hyvin ja päivittäin tukenasi ovat mukavat työkaverimme!

Työssämme tärkeää on iloinen sekä palvelumyönteinen asenne sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Tullessasi meille töihin, pääset osaksi kasvavaan terveydenhuoltoalan yritykseen, saat henkilöstölle rakennetun urapolun sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työ on kaksivuorotyötä. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurisaldon, kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.  

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus: KVTES VR2

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 1.4.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Heidi Välitorppa, palvelupäällikkö Tapiola lääkärikeskus p. 040 1856570

Karen Kirjanen, tiimiesimies Tapiola Hammas Mehiläinen p. 040 1292053