Työvalmentaja


Lääkärikeskus Helsinki Forum
1.2.2021
kokoaikainen
Mannerheimintie 20 B, 00100 Helsinki

Haemme Helsinkiin työvalmentajaa, joka toimii myös tiimiesimiehenä

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja kiinnostavasta työstä?

Työvalmentajan palvelut ovat tilanteisiin, joissa nykyisessä työssä jatkaminen tai sinne paluu ovat haasteellisia terveydellisistä tai muista syistä johtuen.

Työvalmennuksen tavoite on saatella osatyökykyinen / kuntoutuja-asiakas takaisin työelämään, terveydellisistä rajoitteistaan huolimatta. Työvalmentaja työskentelee eläke- ja vahinkovakuutusyhtiöille suunnatuissa ammatillisen kuntoutuksen palveluissa sekä sosiaalialan asiantuntijana työterveyshuollossa.

Sovit joukkoomme, jos olet työelämän, sosiaalivakuutuksen ja ammatillisen kuntoutuksen osaaja. Työssäsi olennaista on työelämän ja koulujärjestelmän tunteminen, alueellinen tuntemus sekä hyvät yhteistyötaidot, koska työskentelet monien eri tahojen kanssa.

Koulutuspohjana toivomme Sinulta ensisijaisesti sosiaali- ja / tai kuntoutusalan ammattikorkeatutkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta. Työ sopii Sinulle, jos pidät haasteista sekä vastuullisesta ja itsenäisestä työstä. Omaat motivoivan asenteen sekä olet aidosti innostunut työskentelemään asiakkaiden kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös tiimiesimiehen tehtävät.

Tarjoamme sinulle tehtävän ammatillisen kuntoutuksen palveluissa ja ammattitaitoisen tiimimme tuen mielenkiintoisessa ja haasteellisessa työssä. Työn liikkuvuuden vuoksi oma auto on lähes välttämätön. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi. 

Toivomme, että olisit joukossamme jo helmikuussa.

 

Työ alkaa: 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta palkkatoivomuksesi kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Työvalmennuspalveluiden yksikönjohtaja Seija Jokilinna, puh 040 8468 122 torstaina 14.1.2021 klo 12 - 14 ja keskiviikkona 20.1.2021 klo 12-14.